Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vremea face ravagii in tara. Doua sectoare de autostrada, inchise din cauza poleiului. Trafic restrictionat de viscol pe mai multe drumuri

Antena3 Antena3,
Vremea face ravagii in tara. Doua sectoare de autostrada, inchise din cauza poleiului. Trafic restrictionat de viscol pe mai multe drumuri

Vremea. Poleiul cauzat de ploaia inghetata freezing rain) a provocat in ultimele 12 ore inchiderea a doua sectoare de autostrada si restrictionarea tonajului pe doua sectoare de drum national. Un alt. continuă pe Antena3

Mai multe sectoare de autostrada, inchise circulatiei din cauza poleiului

Mai multe sectoare de autostrada sunt inchise, vineri seara, din cauza poleiului, in zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

Doua sectoare de autostrada si un alt sector de drum national, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada, respectiv A2, intre Lehliu si Drajna judetul Calarasi), si A3, intre Municipiul Bucuresti si Centura Capitalei, sunt inchise circulatiei sambata dimineata din cauza poleiului si a ploii inghetate, a anuntat Compania.

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise, sambata dimineata, din cauza poleiului, in timp ce circulatia pe DN 2B si DN 2C se desfasoara cu restrictii de tonaj pe anumite portiuni. Totodata, ramane inchis traficului rutier DN 67C, intre Novaci si Ranca, din cauza ninsorilor si a viscolului, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Vremea face ravagii in tara: Traficul rutier, feroviar si aerian, afectat de polei. Peste 100 de interventii ale pompierilor in Capitala din cauza copacilor cazuti

Dezastru pe strazi si pe trotuare, dupa un nou val de gheata! Dupa trei zile de ploaie inghetata, Bucurestiul s-a transformat intr-o mare de cristal. De la pomi si pana la cabluri electrice toate stau sa.

Gripa face ravagii in Romania. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari dupa ce s-a anuntat inchiderea scolilor pentru ziua de vineri din cauza epidemiei de gripa. in urma cu doua ore am primit rezultatele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )