Libnet.ro
UNICEF

07:00

Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise din cauza poleiului

Adevărul Adevărul,
Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise, sambata dimineata, din cauza poleiului, in timp ce circulatia pe DN 2B si DN 2C se desfasoara cu restrictii de tonaj pe anumite portiuni. Totodata, ramane inchis traficului rutier DN 67C, intre Novaci si Ranca, din cauza ninsorilor si a viscolului, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). continuă pe Adevărul

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

Doua sectoare de autostrada si un alt sector de drum national, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada, respectiv A2, intre Lehliu si Drajna judetul Calarasi), si A3, intre Municipiul Bucuresti si Centura Capitalei, sunt inchise circulatiei sambata dimineata din cauza poleiului si a ploii inghetate, a anuntat Compania.

Vremea face ravagii in tara. Doua sectoare de autostrada, inchise din cauza poleiului. Trafic restrictionat de viscol pe mai multe drumuri

Vremea. Poleiul cauzat de ploaia inghetata freezing rain) a provocat in ultimele 12 ore inchiderea a doua sectoare de autostrada si restrictionarea tonajului pe doua sectoare de drum national. Un alt.

Autostrada A3, inchisa din cauza poleiului

Traficul pe autostrada A3,intre strada Petricani si soseaua de centura, a fost inchis, a anuntat vineri seara Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Stratul de polei deja.

Mai multe sectoare de autostrada, inchise circulatiei din cauza poleiului

Mai multe sectoare de autostrada sunt inchise, vineri seara, din cauza poleiului, in zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara vor fi inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza numarului mare de cazuri de gripa, a decis Ministerul Educatiei la recomandarea Ministerului Sanatatii. Decizia a fost luata miercuri, dupa ce.

UPDATE Drumuri nationale si Autostrada Soarelui, nchise din cauza poleiului/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Mai multe drumuri nationale si portiuni din Austostrada Bucuresti-Constanta au fost inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile.

UPDATE Drumuri nationale, nchise din cauza poleiului / Traficul pe autostrada A2 a fost redeschis/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Mai multe drumuri nationale si portiuni din Austostrada Bucuresti-Constanta au fost inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile. UPDATE 13:00 Circulatia rutiera pe A2 Bucuresti - Drajna a fost redeschisa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )