Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doua spitale din Salaj, unitati suport pentru pacientii cu coronavirus. in timp ce autoritatile tac, angajatii cer donatii pentru echipamente

Adevărul Adevărul,
Doua spitale din Salaj, unitati suport pentru pacientii cu coronavirus. in timp ce autoritatile tac, angajatii cer donatii pentru echipamente

Doua spitale din judetul Salaj vor asigura tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Salaj, care necesita ingrijiri medicale si pentru alte patologii. La unul dintre acestea vor fi internate gravidele diagnosticate cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Doua spitale din Galati, dotate cu tuneluri de dezinfectie in urma donatiei facute de o firma privata

Instalatiile au fost oferite de firma Power Pure Energy SRL din Galati si vor fi montate laSpitalul pentru Copii si la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta. Municipalitatea a precizat ca va procura in perioada imediat urmatoare inca 6 astfel de tuneluri.

Lista spitalelor suport din toata tara pentru pacientii infectati cu COVID-19

Ministrul Sanatatii a aprobat, odata cu intrarea tarii nostre in scenariul IV al pandemiei de COVID-19, o lista de 57 de spitale suport desemnate exclusiv pentru pacientii infectati cu acest virus. Ordinul ministrului contine si mentiuni privind modul de utilizare a echipamentelor de protectie pentru medicii ce intra in contact cu acesti pacienti. Pentru Bucuresti, Spitalul Colentina a fost desemnat spital suport pentru bolnavi.

Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

In plina pandemie COVID-19, pacientii cu boli cronice intampina dificultati in a accesa cabinetele medicale desi au nevoie de sprijinul specialistilor in toata aceasta perioada. Pentru a veni in ajutorul acestora, proiectul Medici pentru Romania a lansat campania Nu uitam de ceilalti, prin care doctori din Romania, dar si din diaspora, asigura suport online GRATUIT pacientilor cu boli cronice sau diverse simptome usoare, fara legatura cu COVID-19.

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

ONRC: Insolventele au scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020, comparativ cu anul anterior, la 856 insolvente, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46

Alte doua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni, bilantul ajungand la 46. Este vorba de doi barbati din Timis, cu afectiuni asociate.

Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Actionariatul Hidroelectrica a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10. 000 lei. Decizia a fost luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei, arata Hidroelectrica. Vezi ce spitale sponsorizeaza.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )