Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lista spitalelor suport din toata tara pentru pacientii infectati cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Lista spitalelor suport din toata tara pentru pacientii infectati cu COVID-19

Ministrul Sanatatii a aprobat, odata cu intrarea tarii nostre in scenariul IV al pandemiei de COVID-19, o lista de 57 de spitale suport desemnate exclusiv pentru pacientii infectati cu acest virus. Ordinul ministrului contine si mentiuni privind modul de utilizare a echipamentelor de protectie pentru medicii ce intra in contact cu acesti pacienti. Pentru Bucuresti, Spitalul Colentina a fost desemnat spital suport pentru bolnavi. continuă pe Adevărul

Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Peste 50 de echipe de robotica din toata tara, care fac parte dintr-un program implementat de Asociatia Natie Prin Educatie sunt activ implicate in aceasta perioada pentru a pune la dispozitia celor care au nevoie solutii concrete de ajutor pentru criza provocata de virusul CO-VID 19. Cum poate fi pusa robotica in slujba oamenilor, cum isi pot folosi acesti copii toate cunostintele, experienta competitiilor de robotica la care au participat pana acum si dotarea pe care o au la dispozitie.

Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Lista spitalelor care vor prelua pacienti infectati cu coronavirus s-a extins cu alte unitati medicale, dupa intrarea in Scenariul 4 al epidemiei, declarat aseara, odata cu depasirea pragului de 2. 000 de cazuri 2. 245 in prezent). Lista noilor unitati Covid-19 a fost publicata astazi in Monitorul Oficial. Pe lista apar spitalele care vor prelua pacieti cu forme grave de infectie cu coronavirus. De asemenea, a fost aprobata si o lista a spitalelor suport pentru cele de pe lista initiala.

Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

In plina pandemie COVID-19, pacientii cu boli cronice intampina dificultati in a accesa cabinetele medicale desi au nevoie de sprijinul specialistilor in toata aceasta perioada. Pentru a veni in ajutorul acestora, proiectul Medici pentru Romania a lansat campania Nu uitam de ceilalti, prin care doctori din Romania, dar si din diaspora, asigura suport online GRATUIT pacientilor cu boli cronice sau diverse simptome usoare, fara legatura cu COVID-19.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Imnul Romaniei, difuzat in toata tara, la ora 17.00, prin megafoanele masinilor de Politie

Imnul Romaniei va fi difuzat, astazi, incepand cu ora 17. 00, in toata tara, prin megafonele masinilor de Politie, in semn de solidaritate cu medicii care lupta in spital cu pandemia de coronavirus si cu romanii care respecta regulile si stau acasa.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica INSP). Dintre acestea, 91 sunt medici.

Suedia se detaseaza de masurile restrictive din toata Europa si ramane o tara deschisa. Mizeaza pe constiinta cetatenilor

Suedia face nota discordanta intr-o Europa aproape complet paralizata de coronavirus. Este sigura tara de pe continent care nu a inchis scolile, restaurantele sau barurile, iar oamenii sunt incurajati sa iasa afara pentru o gura de aer proaspat, potrivt site-ului Suedia. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )