Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doua spitale regionale din Moldova vor fi activate in lupta impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Doua spitale regionale din Moldova vor fi activate in lupta impotriva COVID-19

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat joi, 26 martie, ca autoritatile vor deschide doua spitale regionale pentru internarea persoanelor infectate cu COVID-19. Este vorba despre Spitalul Republican din Balti si Spitalul din Comrat. continuă pe Adevărul

La bisericile din R. Moldova vor bate clopotele in semn de solidaritate cu lupta impotriva COVID-19

Pe timpul pandemiei de COVID-19, in toate lacasurile de cult din cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova, toate clopotele vor bate, incepand cu ora 12. 00, timp de trei minute, pana la Sarbatoarea invierii Domnului. Decizia a fost luata de inaltpreasfintitul Vladimir, Mitropolitul Chisinaului si al intregii Moldove, in contextul epidemiei de Covid-19.

Centrele de sanatate si medicii de familie din R. Moldova vor primi masti, manusi si dezinfectanti din partea Elvetiei

Medici de familie si asistenti medicali din 68 de centre de sanatate si 211 de oficii ale medicilor de familiedin zece raioane in care se desfasoara proiectul Viata Sanatoasa: reducerea poverii bolilor netransmisibile vor primi masti, manusi si dezinfectati pentru protectia de noul virus SARS-CoV-2 care provoaca afectiunea COVID-19.

Majoritatea scolilor din R. Moldova vor trece la invatamantul online pe parcursul acestei luni

Majoritatea institutiilor de invatamant vor trece, pe parcursul acestei luni, la invatamantul online. Pana la aceasta etapa, Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii a instruit in jur de 35% din profesori, a comunicat presedintele tarii, Igor Dodon, luni, dupa sedinta conducerii de varf, transmite IPN.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Barbat mort din cauza COVID-19 dupa ce doua spitale din Timisoara l-au trimis acasa desi ambele l-au diagnosticat cu pneumonie

Spitalul Judetean de Urgenta si Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara au refuzat sa interneze un barbat de 49 de ani, desi ambele l-au diagnosticat cu pneumonie. Cateva zile mai tarziu dupa ce a fost trimis acasa, barbatul a murit, fiind confirmata infectarea cu coronavirus.

Circa 10 mii de lucratori medicali din Republica Moldova vor fi testati la COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va propune Comisiei pentru situatii exceptionale sa ia decizia ca toti angajatii medicali din Republica Moldova, care sunt implicati in depistarea COVID-19, dar si tratarea pacientilor de acest virus, sa fie testati daca nu sunt infectati cu coronavirus. Presedintele a spus ca in asa fel se doreste prevenirea contaminarii medicilor, dar si protejarea acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )