Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta. continuă pe Hotnews

ANALIZA FRAMES: Intram in a doua etapa a coronacrizei economice

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza Frames.

ANALIZA Lunea neagra in economie. Intram in a doua etapa a coronacrizei: Situatia va deveni si mai rea.Vom asista la insolvente si falimente in lant

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza Frames.

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )