Libnet.ro
UNICEF

10:16

A doua zi de Untold 2017. Starurile care concerteaza la Cluj: Ellie Goulding, Dmitri VegasLike Mike, Tujamo

Adevărul Adevărul,
A doua zi de Untold 2017. Starurile care concerteaza la Cluj: Ellie Goulding, Dmitri VegasLike Mike, Tujamo

Ellie Goulding, Dimitri VegasLike Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon sunt cativa dintre artistii care vor urca vineri, 4 august, in a doua zi de festival, pe scenele Untold. continuă pe Adevărul

Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Organizatorii Untold 2017 au anuntat miercuri, 2 august, ca festivalul se va desfasura pe o suprafata de peste 230. 000 de metri patrati, iar scena principala, Dragon s Neste, va fi cea mai mare scena a unei productii din Romania.

Prima zi de Untold 2017. Hardwell, AxwellIngrosso, Charli XCX - noua printesa britanica a pop-ului alternativ - urca pe scenele festivalului

Cel mai asteptat eveniment muzical al anului in Romania, festivalul Untold, incepe azi, 3 august, la Cluj. Capetele de afis ale primei zile sunt artistii Hardwell, AxwellInngrosso, Charli XCX, Dillon Freanciz, Sven Vath, Dubfire.

VIDEO Cele mai frumoase fotografii din prima seara de distractie la Untold 2017

Zeci de mii de oameni s-au distrat in prima seara a Festivalului Untold. Jocurile de lumini care au insotit reprezentatiile artistilor au fost completate de un foc de artificii. 322 de participanti au primit ingrijiri de prim-ajutor, iar alti 30 s-au ales cu sanctiuni in valoare de 14. 000 de lei. Opt sesizari au fost legate de detinerea de substante ilegale.

intarzieri chiar si de peste doua ore ale trenurilor care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Intarzieri chiar si de peste doua ore inregistreaza trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti, intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Intarzieri de peste doua ore la unele trenuri care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti inregistreaza intarzieri chiar si de peste doua ore intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie, anunta News. ro. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )