Libnet.ro
UNICEF

08:00

Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Adevărul Adevărul,
Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Organizatorii Untold 2017 au anuntat miercuri, 2 august, ca festivalul se va desfasura pe o suprafata de peste 230. 000 de metri patrati, iar scena principala, Dragon s Neste, va fi cea mai mare scena a unei productii din Romania. continuă pe Adevărul

Alerta maxima la Rotterdam: Cea mai mare rafinarie din Europa, cuprinsa de un incendiu puternic (VIDEO)

Alerta in Rotterdam! Un incendiu puternic a cuprins cea mai mare rafinarie din Europa! Flacarile au pornit noaptea si puteau fi observate de la kilometri distanta. O parte a complexului a fost.

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Alerta in Rotterdam! Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa, determinand inchiderea unei parti a.

Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa .

VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Prognoza meteo, 31 iulie. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza local in vest si izolat in centru si sud-vest, unde si indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi.

Lupeni 1977. Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub regimul comunism condus de Nicolae Ceausescu.

Cum arata cea mai mare explozie de raze gamma surprinsa pana acum

O explozie de raze gamma a fost surprinsa intr-o imagine extrem de clara de catre oamenii de stiinta. Exploziile de raze gamma sunt cele mai puternice din Univers, acestea avand loc la moartea unor stele gigantice. Imaginea surprinsa acum ofera cea mai clara perspectiva a unei asemenea explozii, aceasta fiind atat de luminoasa incat ar [].

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )