Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Cele mai frumoase fotografii din prima seara de distractie la Untold 2017

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase fotografii din prima seara de distractie la Untold 2017

Zeci de mii de oameni s-au distrat in prima seara a Festivalului Untold. Jocurile de lumini care au insotit reprezentatiile artistilor au fost completate de un foc de artificii. 322 de participanti au primit ingrijiri de prim-ajutor, iar alti 30 s-au ales cu sanctiuni in valoare de 14. 000 de lei. Opt sesizari au fost legate de detinerea de substante ilegale. continuă pe Adevărul

Kemal si Nihan, cele mai frumoase scene din serialul Dragoste infinita - VIDEO

Kemal si Nihan vor ramane in inimile fanilor din lumea intreaga drept unul dintre cele mai reusite cupluri din serialele turcesti. Cei doi actori talentati, Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, s.

APLICATIE INTERACTIVA - Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania - Povesti dintr-o lume apusa

Cateva dintre cele mai frumoase biserici fortificate din zona Transilvaniei au fost surprinse in reportaje video de catre HotNews. ro si Deutsche Welle. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Toate reportajele video publicate de HotNews. ro si Deutsche Welle, acum puse pe harta intr-un format interactiv.

Cele mai frumoase nunti ale verii 2017

Vara lui 2017 inca nu s-a incheiat, insa a fost deja intocmit un clasament al celor mai frumoase nunti din acest anotimp, celebre sau nu, insa foarte apreciate pe Instagram. Iata cine a excelat! .

Povestile fascinante din spatele unora dintre cele mai cunoscute fotografii din lume FOTO

Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, insa exista si fotografii de-a dreptul uimitoare, iar in spatele lor se ascund povesti care merita spuse.

Cladirea Rectoratului, una dintre cele mai frumoase din centrul istoric, va fi restaurata pentru prima data in ultimii 130 de ani

Fatada cladirii Rectoratului Universitatii Transilvania din Brasov isi va recapata stralucirea. Lucrarile vor dura un an, iar consturile sunt suportate de institutia de invatamant. Cladirea are o istorie de 130 de ani.

Disputa Siegfried Muresan - Mihai Tudose pe mutarea Agentiei Europene a Medicamentelor in Pipera: Guvernul a blocat orice sansa de a castiga propunand una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti/ Tudose: Poate cineva ii face un consult

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a criticat marti propunerea facuta de guvern sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente pe o proprietate aflata in zona de nord a Bucurestiului, chiar in spatele statiei de metrou Pipera, in cea mai aglomerata zona de birouri din Capitala. In replica, intr-un interviu, premierul Mihai Tudose a afirmat ca poate cineva ii face un consult acestuia, intrucat aduce deservicii grave Romaniei. Muresan a revenit miercuri si i-a cerut lui Tudose sa schimbe propunerea, referindu-se si la faptul ca imobilul propus ar apartine unui om de afaceri cunoscut in toata tara pentru ca a construit ilegal un bloc-turn in centrul Bucurestiului, punand in pericol o catedrala monument istoric si continuand constructia blocului-turn desi existau decizii ale justitiei care declarasera nula autorizatia de constructie. HotNews. ro a scris marti in exclusivitate ca proprietatea este detinuta de Netron Investment SRL, firma controlata de Ioannis Papalekas, cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar local. Netron Investments SRL este controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas prin compania Globalworth. Papalekas mai detine in Romania, prin alte companii, si Cathedral Plaza.

Cine incaseaza cele mai mari pensii din MApN. Sumele ajung pana la 100.000 de euro pe an

Pensiile nesimtite din Ministerul Apararii Nationale nu sunt pentru cei au servit tara pe fronturile din Afganistan, Irak sau in Kosovo. Ministrul Apararii a dezvaluit la TVR ca unii dintre magistratii pe.

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat.

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un.

Cele mai caraghioase reclamatii ale turistilor in vacante: Localnicele erau prea frumoase, m-am simtit complexata, Era prea mult nisip pe plaja

Unii turisti sunt cu adevarat ciudati, iar nemultumirile lor pot fi dintre cele mai caraghioase si absurde. Iata o complicatie a celor mai amuzante plangeri ale clientilor unor agentii de turism ca justtheflight. co. uk, bonvoyage. uk si thomascook. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3239 seconds )