Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doua zile faste pentru Romania. PSD este groggy. Cine ne va guverna?

Adevărul Adevărul,
Doua zile faste pentru Romania. PSD este groggy. Cine ne va guverna?

Societatea romaneasca a reusit o performanta extrem de rara. Pentru care si-a castigat deja pretuirea internationala. A resetat scena politica in doar doua zile. Nu politicienii, nu partenerii de la Bruxelles cu nuclearele lor, ci noi, romanii, asa cum este si normal. Sa ne bucuram, dar sa ne si uitam cu ingrijorare la ziua de maine, sa gasim cel mai bun drum pentru a dezvolta si imbogati tara noastra. continuă pe Adevărul

Cele doua zile care au schimbat complet scena politica romaneasca. Ce urmeaza dupa era Dragnea?

26 si 27 mai, doua zile istorice pentru Romania. Duminica - alegeri cu prezenta record, un vot emotional, determinat de multa ura si dezbinare, a conturat noi forte politice pe scena romaneasca si a schimbat clasamentul preferintelor romanilor, la nici.

Cine voteaza UDMR in Romania? PSD si PNL au ajutat partidul sa intre in Parlamentul European

UDMR a obtinut un procent dubios de mare la alegerile europarlamentare. Daca ar fi sa compari voturile luate de partidul maghiarilor si cele obtinute de ALDE, iese un subiect bun de glume. Problema este ca mare parte dintre voturile luate de maghiari n-au mai venit doar din judetele unde sunt comunitati insemnate de unguri. Cine [] .

Adrian Nastase il reactiveaza pe Octav Cozmanca si face grupul de sprijin pentru actualul PSD

Fostul lider al PSD Adrian Nastase a anuntat, marti, ca alaturi de fostul senator PSD Octav Cozmanca si de alti actuali si fosti lideri ai partidului va constitui Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare. Cu o zi in urma, Nastase sustinea ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze de la sefia PSD dupa rezultatul umilitor de la europarlamentare.

Barna: Europa pentru Romania inseamna, intr-o mare masura, Alianta USR-PLUS / Prioritatea noastra: votul prin corespondenta

Dan Barna a declarat, luni, ca rezultatul obtinut de Alianta 2020 este peste ceea ce si-a propus, iar Europa pentru Romania inseamna, intr-o mare masura, Alianta USR-PLUS.

EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra.

Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul 039;Jean Monnet039; din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European fara sa se pozitioneze impotriva Romaniei,.

Caz misterios la Iasi. Un barbat disparut de doua zile a fost gasit spanzurat in padurea de la marginea orasului

Un iesean a disparut la finalul saptamanii de la domiciliu si a fost gasit patru zile mai tarziu, spanzurat intr-o padure de la marginea orasului.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

CTP, dezlantuit: PSD intra in panica. () alegeri pentru iesirea PSD din Palatul Victoria

Liviu Dragnea s-a prezentat, pana la urma, la vot. A ales chiar sa voteze si pentru referendum. in lumina ultimelor evenimente, printre care si-o prezenta covarsitoare la urne, Cristian Tudor Popescu a venit cu cateva impresii. CTP sustine in editorialul sau ca nu e nimic de asteptat de la PSD. E un partid care nu [] .

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )