Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dovada implicarii lui Dragnea in alegerile de la FRF: Club de fotbal, reprezentat la vot de fiul unui primar PSD (FOTO)

B1 B1,
Dovada implicarii lui Dragnea in alegerile de la FRF: Club de fotbal, reprezentat la vot de fiul unui primar PSD (FOTO)

Despre implicarea politicului in fotbalului romanesc s-a scris de numeroase ei in presa. Nici alegerile de la FRF de miercuri nu au fost lipsite de astfel de acuzatii. Clubul de fotbal de Liga 2, Chindia. continuă pe B1

Burleanu, dezlantuit dupa implicarea lui Dragnea in alegerile FRF: Cum l-a luat peste picior si pe Lupescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) a reactionat imediat dupa ce seful PSD a lasat de inteles ca il sustine pe Ionut Lupescu la alegerile de miercuri.

Decizie radicala dupa alegerile FRF. Este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas a declarat ca miercuri a fost ultima zi a lui in fotbal, dupa ce a primit numai opt voturi, din cele 254 exprimate la alegerile pentru presedintia FRF. Felictari lui Razvan Burleanu,.

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si.

Alegerile FRF: Victorie zdrobitoare a lui Razvan Burleanu. A anticipat numarul de voturi!

Razvan Burleanu a castigat in mod detasat mandatul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, din 2018 pana in 2022, in cadrul alegerilor de pe 18 aprilie 2018.

Sondaj: Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile FRF (FOTO)

Un sondaj realizat realizat de un grup de presedinti din Asociatiile Judetene de Fotbal arata ca Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal ce.

Burleanu, declaratie transanta: A anuntat pe cate voturi se bazeaza cu 48 de ore inainte de alegerile FRF

Sustinerea manifestata de Liviu Dragnea pentru Ionut Lupescu nu doar ca nu l-a descurajat pe actualul sef de la Casa Fotbalului, dar chiar l-a indemnat sa faca un pronostic optimist.

Supriza uriasa la alegerile FRF: Burleanu castiga fara drept de apel in fata lui Ionut Lupescu, candidatul sustinut de PSD

Razvan Bureleanu foto) a castigat un nou mandat la conducerea Federatiei Romane de Fotbal FRF), invingandu-l chiar din primul tur pe fostul component al generatiei de aur Ionut Lupescu. Acesta din urma era sustinut de liderul PSD Liviu.

Profetia lui Dragomir se adevereste: Ce a spus despre alegerile FRF si de ce se confirma ca a avut dreptate

Chiar daca organizatiile internationale, in frunte cu FIFA si UEFA, interzic si condamna implicarea politicului in fotbal, respectarea acestei directive e, de fapt, doar o iluzie.

Mircea Lucescu face acuzatii grave dupa alegerile FRF: Sunt dezamagit, conteaza micile atentii

Razvan Burleanu si-a asigurat al doilea mandat de presedinte al FRF fara a avea nevoie de doua tururi de scrutin. Astfel, Mircea Lucescu, antrenorul aflat in echipa lui Lupescu a lansat o serie de acuzatii grave.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )