Libnet.ro
UNICEF

19:16

A murit Draga Olteanu Matei. in ce filme celebre a jucat

B1 B1,
A murit Draga Olteanu Matei. in ce filme celebre a jucat

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in cursul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta era cunoscuta pentru numeroasele filme in. continuă pe B1

Florin Piersic, mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Florin Piersic a lansat un mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei, cuvinte in urma carora iti vor da lsacrimile. Florin Piersic si Draga Olteanu, prieteni de suflet, au bucurat inimile a milioane de romani pe scena, in filme, dar mai ales in celebrele programe de Revelion din perioada lui Ceusescu. Marele actor .

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Conducerea spitalului in care a murit Draga Olteanu Matei a decis sa arboreze drapelul negru in semn de respect

Reprezentantii Spitalului SfantulSpiridon din Iasi, acolo unde actritaDragaOlteanu Matei s-a stins din viata, a decis sa arboreze steagul negru in semn de respect pentru indragita.

Cine a fost indragita actrita Draga Olteanu Matei, una dintre legendele teatrului romanesc

Actrita Draga Olteanu Matei, memorabila in teatrul si filmul romanesc, iubita de public si respectata de colegi, a murit la varsta de 87 de ani. A jucat in peste 90 de productii cinematografice, 50 de piese de teatru si 100 de productii de televiziune.

Draga Olteanu Matei, despre rolul fabulos din comedia Nea Marin Miliardar: Am fost si acolo, la Bailesti

Indragita actrita Draga Olteanu Matei a murit la varsta de 87 de ani. Unul din rolurile memorabile cu care ne-a incantat a fost personajul Veta din comedia Nea Marin Miliardar, unde a jucat alaturi de Amza Pellea.

Ultimele imagini cu Draga Olteanu Matei acasa. Ce ganduri si dorinte avea marea actrita

Actrita Draga Olteanu Matei a trait, in ultimii ani, o viata linistita, departe de scena si de public. Dupa o cariera de 60 de ani si nenumarate roluri celebre, actrita se retrasese la Piatra Neamt, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce in ce mai rare.

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Drama prin care a trecut Draga Olteanu Matei. A fost casatorita de trei ori, dar moartea ultimului sot a daramat-o

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania, Draga Olteanu Matei s-a nascut la data de 24 octombrie 1933 la Bucuresti. Actrita a avut o cariera stralucita, marcata de nenumarate roluri in multe filme, mai ales in cele de comedie, dar si de pe scena Teatrului National Bucuresti. A fost casatorita de trei ori, dar .

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )