Libnet.ro
UNICEF

14:15

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Playtech Playtech,
Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a . continuă pe Playtech

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani VIDEO ARHIVA

Actrita Draga Olteanu Matei, internata saptamana trecuta, in stare grava, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a murit in noaptea de marti spre miercuri. Desi echipa medicala din Spitalul Sf Spiridon a facut toate eforturile sa o trateze, pacienta a decedat in aceasta noapte marti spre miercuri n. r. ), la ora 2,11, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Sf Spiridon din Iasi, dr. Diana Cimpoesu.

Victor Rebengiuc, dupa aflarea vestii ca Draga Olteanu Matei a murit: Se duce viata. Ne ducem

Actrita Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18 noiembrie. Teatrul si filmul romanesc pierd un mare actor, declara Victor Rebengiuc.

Draga Olteanu Matei a murit. Ce parere avea actrita despre moarte in ultimul sau interviu

Teatrul si filmul romanesc este in doliu dupa ce marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Vedeta, care a suferit enorm la moartea sotului sau, recunostea mereuca es.

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Actrita Draga Olteanu Matei a murit

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in aceasta noapte, la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi, unde fusese internata in urma cu cateva zile, pentru o hemoragie digestiva. Draga Olteanu avea 87 de ani.

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

Unde va fi inmormantata Draga Olteanu Matei. Imagini de la cimitir

S-a aflat unde va fi inmormantata Draga Olteanu Matei. Celebra actrita a murit la varsta de 87 de ani, in noaptea zilei de marti spre miercuri. Aceasta era internata de vineri seara, la terapie intensiva, la Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. in ciuda eforturilor medicilor, starea actritei nu a .

Draga Olteanu Matei a murit! De ce o vom iubi mereu! VIDEO

Cunoscuta publicului romanesc din filme care au facut istorie, dar si de pe marile scene ale teatrelor, Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecuta la varsta de 87 de ani. Romania a ramas astfel fara una dintre cele mai mari actrite.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, se afla in continuare in stare critica, fiind internata de cateva zile in Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Actrita sufera de afectiuni cronice cardiovasculare si endocrine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )