Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dragnea anunta modificarea OUG 114, dupa ce vor fi gasite solutiile acceptate de partile implicate

Hotnews Hotnews,
 Dragnea anunta modificarea OUG 114, dupa ce vor fi gasite solutiile acceptate de partile implicate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca, in a doua parte a lunii, Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta care sa completeze OUG 114/2018, dupa ce vor fi gasite solutii acceptate de toate partile din domeniile bancar, energie si operatorii de telefonie mobila, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbaro

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Noi MAJORARI de preturi, ca efect al OUG 114: Electrica anunta scumpirea energiei

Efectele OUG 114 Taxa lacomiei) au inceput sa apara. Dupa RCSRDS si Telekom, si electrica anunta scumpiri. Facturile la energie pentru consumatorii industriali vor creste in curand, a confirmat.

Efectele OUG 114: Electrica anunta scumpirea energiei consumate de firme

Facturile la energie pentru consumatorii industriali vor creste in curand, a confirmat miercuri Corina Popescu, directorul general al Electrica. Scumpirea energiei este o consecinta a aplicarii OUG 114/2018, controversatul act normativ aprobat pe neasteptate si fara dezbatere de Guvernul Dancila, la sfarsitul anului trecut. Mai departe, cresterea pretului la energiei se va vedea in scumpiri la diferite produse si servicii.

Ponta anunta ca partidul lui boicoteaza OUG 114

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii din Pro Romania vor boicota OUG 114. Fostul a sups pe contul de Facebook ca deciziie luate de Guvern lovesc in romanii de rand. TOATE taxele introduse de Valcov .

Telekom scumpeste abonamentele din cauza OUG 114. Cu cat vor fi majorate

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, anunta compania.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi taiate din cauza limitarii controalelor pe documentatia de atribuire/ Comisia Europeana s-a sesizat

Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfarsit de probleme. Unele modificari facute asupra legislatiei privind achizitiile publice au atras atentia Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritatile romane ca ar putea fi incalcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la taierea finantarii din fonduri europene si la corectii financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agentiei pentru achizitii publice asupra documentatiilor de atribuire. Vezi cum ii indemna Eugen Teodorovici pe primari sa depuna documentatii fara avize si ce alta Ordonanta de Urgenta este in pregatire.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )