Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dragnea, atac la Iohannis pe tema Summit-ului de la Sibiu: Suntem europeni acasa la noi, nu numai in cele 6 case furate de Iohannis. Asa cum a furat casele, a furat si Ziua Europei

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, atac la Iohannis pe tema Summit-ului de la Sibiu: Suntem europeni acasa la noi, nu numai in cele 6 case furate de Iohannis. Asa cum a furat casele, a furat si Ziua Europei

Astazi tinem summit-ul PSD la Galati, fiindca suntem europeni si la Galati si la Braila, Tulcea, Iasi, si in Muntenia si in Oltenia, in Banat, Transivania si in toata tara, pentru ca noi suntem romani, europeni in toata tara. Suntem europeni acasa la noi, nu numai in cele 6 case furate de Iohannis la Sibiu, a afirmat Liviu Dragnea la mitingul electoral realizat de PSD la Galati. continuă pe Hotnews

DRAGNEA, ATAC LA ADRESA PRESEDINTELUI IOHANNIS: Iubim Sibiul, dar ii uram pe tradatori

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat astazi, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga.

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Stiti de ce sunt suparati? S-au marit salariile si ridicam scoli. Copiii nostri intra in concurenta cu ai lor

Intr-un miting organizat la Galati, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa liderilor europeni, in special la Olanda si Franta, spunand ca aderarea la spatiul Schengen nu are legatura cu statul de drept, contrazicand afirmatiile premierului olandez.

Iohannis, declaratii comune cu Juncker si Tusk, dupa Summit-ul de la Sibiu: Suntem un model de democratie, de prosperitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta comuna cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker, ca Declaratia semnata la Summit-ul de la Sibiu propune un proiect fara precedent de.

CORESPONDENTA DE LA SIBIU Popularii europeni dezbat ultimele strategii la Sibiu

Liderii Partidului Popular European s-au reunit in aceste zile la Sibiu, cu prilejul Summit-ului PPE. Discutiile au demarat, ieri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, care va participa si in aceasta dimineata la o intalnire cu Joseph Daul - presedintele PPE - si Manfred Weber, propunerea popularilor europeni pentru functia de viitor presedinte al Comisiei Europene.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

UPDATE Cei 27 de lideri europeni au fost primiti cu aplauze de romani. Acestia s-au strans la fotografia de grup si s-au indreptat catre multime, pentru a da mana cu acestia. Klaus Iohannis este.

Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Presedntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus galatenilor prezenti la mitingul social-democratilor ca programul pentru tomate va fi extins. Toata tara stie ce inseamna comuna Matca in judetul Galati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )