Libnet.ro
UNICEF

09:31

Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Presedntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus galatenilor prezenti la mitingul social-democratilor ca programul pentru tomate va fi extins. Toata tara stie ce inseamna comuna Matca in judetul Galati. continuă pe Antena3

Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rares Bogdan s-a inchinat in fata Angelei Merkel

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga.

Rares Bogdan, replica pentru Liviu Dragnea: il doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ii da o replica lui Liviu Dragnea care l-a acuzat ca este obedient fata de Angela Merkel. Ati vazut poza cu Rares.

Basescu iese la atac: Liviu Dragnea si Viktor Orban par a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

DRAGNEA, ATAC LA ADRESA PRESEDINTELUI IOHANNIS: Iubim Sibiul, dar ii uram pe tradatori

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat astazi, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga.

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Stiti de ce sunt suparati? S-au marit salariile si ridicam scoli. Copiii nostri intra in concurenta cu ai lor

Intr-un miting organizat la Galati, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa liderilor europeni, in special la Olanda si Franta, spunand ca aderarea la spatiul Schengen nu are legatura cu statul de drept, contrazicand afirmatiile premierului olandez.

Victor Ponta spune ca nu vrea sa devina europarlamentar! Ce le cere lui Rares Bogdan si Dacian Ciolos

Victor Ponta a recunoscut ca, desi candideaza la alegerile din 26 mai, nu vrea sa ramana europarlamentar. ii provoaca insa pe Dacian Ciolos si pe Rares Bogdan sa recunoasca si ei daca vor ramane la Bruxelles, sa lupte pentru Romania, dupa cum se lauda. Victor Ponta este acum liderul partidului Pro Romania si primul pe [] .

Rares Bogdan: Sa va fie frica PSD-istilor, Moldova se ridica! Romania mai este astazi pe orbita europeana datorita presedintelui Iohannis(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, al mitingul de la Iasi ca Romania a ramas in Europa datorita liberalilor si presedintelui Klaus.

Dragnea, atac la Iohannis pe tema Summit-ului de la Sibiu: Suntem europeni acasa la noi, nu numai in cele 6 case furate de Iohannis. Asa cum a furat casele, a furat si Ziua Europei

Astazi tinem summit-ul PSD la Galati, fiindca suntem europeni si la Galati si la Braila, Tulcea, Iasi, si in Muntenia si in Oltenia, in Banat, Transivania si in toata tara, pentru ca noi suntem romani, europeni in toata tara. Suntem europeni acasa la noi, nu numai in cele 6 case furate de Iohannis la Sibiu, a afirmat Liviu Dragnea la mitingul electoral realizat de PSD la Galati.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: A tinut sa reprezinte Romania doar el singur. Asa cum a furat casele, a furat si Ziua Europei

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, spunand ca la Summitul UE de la Sibiu nu s-a batut pentru drepturile noastre, pentru respectul cuvenit pentru romani. A atacat Guvernul tarii.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )