Libnet.ro
UNICEF

01:05

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

Antena3 Antena3,
Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Liderii europeni, primiti cu aplauze de romani

UPDATE Cei 27 de lideri europeni au fost primiti cu aplauze de romani. Acestia s-au strans la fotografia de grup si s-au indreptat catre multime, pentru a da mana cu acestia. Klaus Iohannis este. continuă pe Antena3

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu

Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat viitorul Uniunii Europene la Summitul informal de la Sibiu. Aici se va creiona modul in.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide. S-a adoptat declaratia de la Sibiu

UPDATE Cei 27 de mebrii au adoptat Declaratia de la Sibiu. Tara noastra, prin orasul Sibiudevine astazi centrul si capitala politica a Uniunii Europene. Declaratia contine zece angajamente.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis primeste sefii de stat si de guvern

UPDATE Invitatii de la Summitul de la Sibiu ajung in Piata Mare, unde sunt intampinati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vorbim despre 27 de sefi de stat si de guvern, printre care Angela.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat.

VIDEO Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana de la Sibiu / Liderii europeni au facut o baie de multime in Piata Mare, unde sunt peste 2.000 de oameni

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire. 55 Prima parte a Summitului de la Sibiu s-a incheiat dupa aproximativ 40 de minute, iar liderii europeni au iesit in Piata Mare, unde au facut o baie de multime si au fost aplaudati de oameni, care au scandat Europa.

Be EU. Ce vor discuta liderii europeni la Sibiu

Au mai ramas doua doarzile pana la marele Summitde la Sibiu. Liderii europeni vor discuta la summitul de la Sibiu despre agenda Uniunii Europene pentru perioada 2019-2024. Liderii artrebui.

Summit-ul UE de la Sibiu: Ce se va schimba in Uniunea Europeana?

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, la Sibiu, Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, transmite Administratia Prezidentiala. Principalul subiect de discutii al reuniunii informale a Consiliului European de la Sibiu va fi viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024.

Liderii europeni, la Sibiu intr-un summit dedicat viitorului Uniunii Europene. Klaus Iohannis: Europa vine in Romania

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene se reunesc, joi, intr-un summit informal la Sibiu pentru a discuta despre viitorul UE. Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reuniunea de la.

VIDEO LIVETEXT Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana a inceput la Sibiu / Peste 2.000 de oameni, in Piata Mare pentru a-i primi pe liderii europeni / Macron: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire.

VIDEO UPDATE Momentul in care multimea adunata in Piata Mare din Sibiu i-a aplaudat pe liderii europeni si a scandat Europa

Liderii Uniunii Europene reuniti la summitul de la Sibiu au iesit joi dupa-amiaza, la finalul primei parti a dezbaterilor, in Piata Mare, unde sunt adunati mii de oameni si unde au facut o baie de multime. Pentru presedintele Klaus Iohannis, acesta a fost cel mai emotionant moment al summit-ului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )