Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dragnea catre delegatii Congresului PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru? Atunci asa va fi!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragnea catre delegatii Congresului PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru? Atunci asa va fi!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

Dragnea, la tribuna Congresului PSD:Mecanismele de control ale institutiilor de forta trebuie revizuite

Mecanismele de control ale institutiilor de forta trebui revizuite, vom merge inainte, a declarat sambata, in discursul sau de la Congresul PSD, presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Florin Calinescu inaintea Congresului PSD:Astept cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a scris joi un mesaj pe Facebook, in anticiparea Congresului PSD, in care incearca sa-i convinga pe oameni sa ia atitudine. Acesta a mai subliniat ca astept cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica si un pic in ale lor, de sambata.

Mesajul dur al lui Florin Calinescu inaintea Congresului PSD si un mesaj pentru romani: Ne sculam din somnul cel de moarte?!

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a scris joi un mesaj pe Facebook, in anticiparea Congresului PSD, in care incearca sa-i convinga pe oameni sa ia atitudine. Acesta a mai subliniat ca asteapta cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica.

Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD

Traficul va fi restrictionat sambata pe anumite artere din Capitala, in contextul desfasurarii la Sala Palatului a Congresului PSD.

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in.

Liviu Dragnea, in finalul discursului sau: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea si-a incheiat discursul sustinut la Congres anuntand ca este dispus sa mearga mai departe, indiferent de lovituri, chiar si impotriva celor din interior care sunt cele mai dureroase, pentru a indeplini toate obiectivele din programul de guvernare.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Anuntul facut de Victor Ponta in timpul Congresului PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul si il foloseste doar pentru propria sa putere si imbogatire, pentru promovarea oamenilor.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )