Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in. continuă pe B1

Liviu Dragnea, in finalul discursului sau: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea si-a incheiat discursul sustinut la Congres anuntand ca este dispus sa mearga mai departe, indiferent de lovituri, chiar si impotriva celor din interior care sunt cele mai dureroase, pentru a indeplini toate obiectivele din programul de guvernare.

Liviu Dragnea, despre Realitatea TV: Mai aveti sa ma puneti sa construiesc eu ministudioul

Seful PSD, Liviu Dragnea, le raspunde celor de la Realitatea TV care au spus ca sunt interzisi la Co.

Vreti sa mai fiu presedintele vostru?, i-a intrebat Dragnea pe delegatii PSD

Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?, i-a intrebat Liviu Dragnea, la finalul lungului sau discurs, pe delegatii PSD veniti la Congres. El a spus, inainte, a unii l-au sfatuit sa puna aceasta intrebare, altii sa nu faca acest lucru.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa.

Dragnea catre delegatii Congresului PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru? Atunci asa va fi!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa, potrivit Agerpres .

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Romania va intari parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii dezvoltand si componenta economica, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului. Vom.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )