Libnet.ro
UNICEF

12:00

Arad: Ancheta a Politiei dupa ce doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa, in urma consumului unor substante inca neidentificate

Hotnews Hotnews,
 Arad: Ancheta a Politiei dupa ce doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa, in urma consumului unor substante inca neidentificate

Politistii au inceput o ancheta pentru omor din culpa dupa ce intr-o casa din municipiul Arad au fost descoperite cadavrele a doi barbati, care nu prezentau urme de violente pe corp, insa despre care anchetatorii cred ca au consumat substante periculoase, care urmeaza sa fie identificate in urma efectuarii necropsiei, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Descoperire macabra in Arad. Doi barbati au fost gasiti fara suflare intr-o casa. Acestia ar fi consumat substante periculoase

Descoperire macabra in Arad. Doi barbati au fost gasiti morti intr-o casa din cartierul Bujac. Acestia au fost descoperiti de catre o femeie, care a sunat imediat la 112. Din primele date, a.

Barbati DECAPITATI, gasiti intr-un TAXI din Veracruz. Ce se afla pe CAPOTA masinii

Capetele a cinci barbati au fost gasite pe capota unui taxi din statul mexican Veracruz, au anuntat autoritatile locale. Pe capota se afla scris un mesaj care continea initialele unui cartel de droguri.

Dragnea cere ancheta la varful Politiei, dupa cazul agentului acuzat de pedofilie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului de Interne sa cheme la raport sefii Politiei in cazul politistului suspect de pedofilie de la Rutiera. Dragnea spune ca lucrurile nu pot r?.

Surse: Tudose se intalneste miercuri cu seful Politiei dupa ce ministrul Carmen Dan i-a propus sa il demita

Mihai Tudose se va intalni miercuri cu Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea vine dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi public ca i-a cerut premierului sa il inlocuiasca pe Despescu dupa criza politistului pedofil. Decizia finala privind eventuala demitere a sefului Politiei ii revine premierului.

Doi turisti au fost surprinsi de avalansa in Muntii Fagaras si aruncati sute de metri. Cum au scapat, ca prin miracol, doar cu rani usoare

Doi turisti au fost raniti dupa ce au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Fagaras. Cei doi faceau parte dintr-un grup de 15 persoane care plecase de la Balea Lac cu intentia de a urca pe varful Negoiu, cand au fost surprinsi de avalansa care i-a aruncat cateva sute de metri in afara drumului.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Tanara moarta dupa ce a fost plimbata intre spitale

O tanara din Sibiu a murit dupa ce a fost plimbata intre doua spitale. Mama sa povesteste ca a ajuns cu fata in stare grava la sectia de primiri urgente de la spitalul Judetean insa a .

Dupa ce a fost declarat mort de trei medici, un barbat a inviat inainte de autopsie

Dupa ce a fost certificat mort de trei medici, Gonzalo Montoya Jimenez, un detinut din nordul Spaniei s-a trezit intr-un spital mortuar. Barbatul si-a recapatat cunostinta cu doar cateva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )