Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Luna Noua in Varsator are loc pe 4 februarie 2019 si aduce numai lucruri bune pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti pe punctul de a te imbarca intr-o noua calatorie fascinanta. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana proasta. Au ghininon si nimic nu le merge bine

Saptamana care incepe nu aduce nimic pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP TAUR- Ai tinut prea multe sentimente ascunse pentru prea mult timp, iar acum simti ca incepi sa explodezi. Trec.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana incredibil de buna. Totul le merge ca pe roate

Incepe o saptamana benefica pentru trei semne zodiacale. Au noroc pe toate planurile. HOROSCOP BALANTA- Simti fiorii unui nou inceput. Te afli in mijlocul unei perioade satisfacatoare si creative si.

HOROSCOP. Zodilile care vor avea o saptamana proasta. Au ghininon si nimic nu le merge bine

Saptamana care incepe nu aduce nimic pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP TAUR- Ai tinut prea multe sentimente ascunse pentru prea mult timp, iar acum simti ca incepi sa explodezi. Trec.

HOROSCOP. Zodiile care vor trece prin cea mai grea Luna Noua in Varsator 2019. Vor iesi din zona de confort

Luna Noua in Varsator nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga din rau, in mai rau. HOROSCOP RAC- Treci printr-o metamorfoza interioara. Luna te afecteaza la.

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor trece prin schimbari majore in luna februarie

Poate parea un moment ciudat pentru unii dintre voi, dar este momentul schimbarii. Nu doar ca visati, acum gasiti si solutiile care sa duca la indeplinirea visurilor.

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

HOROSCOP. Zodia care are sansede a realiza investitii mari in 2019

Doua aspecte vor fi importante in 2019: cariera si iubirea. Anul 2019 va fi foarte bun pentru aceasta zodie, care va reusi sa duca la un alt nivel o relatie la care ravnesc de mult.

Toti banditii vor sa fie ARESTATI de ea! Cea mai sexy politista din Romania RUPE internetul: Uite ce poze DE INFARCT a postat (FOTO)

Cea mai nonconformista politista din Romania a starnit uimirea colegilor sai dupa ce si-a impodobit trupul cu tatuaje si a publicat o multime de fotografii cu ea in ipostaze provocatoare. Atena Elena.

Orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine

Cu totii am trecut macar o data prin Predeal, insa multi nu am stiut ca acesta este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Celebrul oras statiune este cunoscut pentru partiile de schi, printre cele mai bune, mai ales cea de la Clabucet si de zecile de trasee care se pot face vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )