Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Ceva i-a ucis. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Ceva i-a ucis. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu. continuă pe B1

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu.

Dragnea spune ca zeci de copii ar fi fost ucisi la Colectiv: Ceva i-a ucis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca cei care au murit in urma incendiului din Colectiv ar fi fost ucisi. intrebat la ce se refera, el a raspuns: Pai ceva i-a ucis.

Dragnea, despre Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred ca lucrurile sunt limpezi

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, ca nu crede ca lucrurile sunt limpezi in acest caz si ca pentru el nu este clar ce s-a intamplat acolo.

Dragnea, despre prima dragoste: A fost foarte multa pasiune si foarte multa rusine

Liviu Dragnea a implinit duminica 56 de ani si a sarbatorit departe de ochii presei, la mosia sa din Alexandria. in vreme ce organizatiile judetene ale PSD s-au intrecut in a-l lauda, multi internauti i-au.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Viorica Dancila a ignorat o intrebare delicata despre Colectiv si a plecat din fata jurnalistilor

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, marti, in ziua cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat glont.

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti morti in locuinta lor din Satu Mare, principala ipoteza fiind ca au fost ucisi

Doi barbati au fost gasiti morti, marti seara, intr-un apartament din orasul Satu Mare, iar anchetatorii cred ca au fost ucisi, astfel ca au loc razii pentru identificarea suspectilor. Victimele sunt un barbat de 74 de ani si fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost gasiti decedati de catre o ruda.

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca remanierea guvernamentala va produce surprize si dezamagiri pentru unii. Seful PSD a venit cu mai multe precizari dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )