Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca remanierea guvernamentala va produce surprize si dezamagiri pentru unii. Seful PSD a venit cu mai multe precizari dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Ceva i-a ucis. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu.

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Dragnea, despre Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred ca lucrurile sunt limpezi

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, ca nu crede ca lucrurile sunt limpezi in acest caz si ca pentru el nu este clar ce s-a intamplat acolo.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Liviu Dragnea a lasat de inteles, marti, ca nu le va cere colegilor social-democrati din Camera Deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investitii: Cred ca toti am inteles acelasi lucru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre intalnirea cu oficialii polonezi referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Eu am participat cu mare drag. Cred ca toti am inteles.

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucisi. Pentru mine nu e clar ce s-a intamplat acolo

Liviu Dragnea a declarat ca in noaptea de 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv, zeci de copii a fost ucisi. Seful PSD a insistat ca pentru el nu e deloc clar ce s-a intamplat acolo. Mesajul meu e unu.

Dragnea, despre prima dragoste: A fost foarte multa pasiune si foarte multa rusine

Liviu Dragnea a implinit duminica 56 de ani si a sarbatorit departe de ochii presei, la mosia sa din Alexandria. in vreme ce organizatiile judetene ale PSD s-au intrecut in a-l lauda, multi internauti i-au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )