Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui: Iohannis trebuie sa stea agatat la Cotroceni in toata goliciunea lui, in toata rautatea lui (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui: Iohannis trebuie sa stea agatat la Cotroceni in toata goliciunea lui, in toata rautatea lui (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste sa fie suspendat, dar PSD nu-i va face pe plac. in schimb, a mai spus acesta, social-democratii au aproape gata plangerea. continuă pe B1

Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel: Trebuie abordat subiectul in CSAT si luata o decizie. Castigam o relatie speciala cu Israel

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni afirmatia premierului Viorica Dancila privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Israel, subliniind ca sustine un astfel de demers. Presedintele Camerei Deputatilor l-a atacat apoi pe Klaus Iohannis spunand ca desi a avut mai multe propuneri, de doi ani, acesta nu a numit un ambasador roman in Israel.

Liviu Dragnea, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Subiectul trebuie inchis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, apreciaza ca, in contextul scandalului mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim, relatiile cu tarile arabe vor fi in continuare foarte bune. Liderul PSD considera ca.

Dragnea, intrebat despre plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Iohannis: E aproape gata

Liderul PSD a declarat, joi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis este aproape gata si a precizat ca nimic nu este imposibil, intrebat fiind daca aceasta va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea raspunde atacurilor presedintelui Iohannis

Liviu Dragnea a anuntat o conferinta de presa, la ora 18:00. Klaus Iohannis a declarat oficila ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Presedintele a caracterizat guvernarea PSD drept o.

Liviu Dragnea, declaratii de la ora 18.00, dupa conferinta de presa a presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, iese de la ora 18. 00 la declaratii, la o ora dupa ce presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, potrivit unor surse politice.

Dragnea da de pamant cu Iohannis: lupta impotriva tarii lui

La scurt timp dupa ce a iesti din spital cu diagnostul de hernie de disc, liderul PSD l-a criticat dur pe Iohannis. Atitudinea lui Dragnea a fost una cat se poate de agresiva la adresa presedintelui. Fluxul evenimentelor este simplu. Duminica, Dancila ne-a facut de ras in Statele Unite in momentul in care a promis, [] .

intalnirea presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai sistemului judiciar s-a incheiat

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar s-a incheiat, astazi, la Palatul Cotroceni, dupa aproape o ora si jumatate de discutii.

PE TEMA REFERENDUMULUI PENTRU JUSTITIE: Consultarile presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile au inceput

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie au inceput, astazi, la Palatul Cotroceni.

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu domnul ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca exista in partid nemultumiri serioase fata de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Dragnea, despre situatia lui Tudorel Toader: Remanierea nu este un risc pentru cineva. Nu am discutat dintr-un singur motiv. E ziua lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in sedinta Comitetului Executiv National al partidului nu s-a discutat despre situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, deoarece este ziua de nastere a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )