Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea, declaratii de la ora 18.00, dupa conferinta de presa a presedintelui Iohannis

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, declaratii de la ora 18.00, dupa conferinta de presa a presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, iese de la ora 18. 00 la declaratii, la o ora dupa ce presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Se intoarce Coposu in mormant. PNTCD a facut alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentare. Terhes a fost recomandarea noastra pentru Bruxelles

Liderul PSD, Liviu Dragnea, iese de la ora 18. 00 la declaratii, la o ora dupa ce presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, potrivit unor surse politice.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: Plangerea penala pentru inalta tradare e pregatita. Nu il suspendam

Update: Liviu Dragnea a declarat joi dupa-amiaza ca PNTCD si Partidul Ecologist nu vor participa la alegerile europarlamentare, pentru a sustine PSD. in aceste zile am avut mai multe discutii cu.

Razboiul declaratiilor. Klaus Iohannis, conferinta la ora 17.00 pe tema Justitiei. Dragnea iese la ora 18.00. Seful statului ar putea anunta referendumul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. O ora mai tarziu, si liderul PSD Liviu Dragnea va iesi in fata jurnalistilor. Potrivit unor surse politice, presedintele va critica din nou PSD pe tema Justitiei. Seful statului ar putea anunta convocarea referendumului in data de 26 mai . Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari declaratiile.

Liviu Dragnea sustine declaratii de presa de la ora 18.00

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaratii de presa, de la ora 18. 00, la Parlament, in contextul informatiilor din spatiul public privind adoptarea Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

UPDATE Liviu Dragnea a semnat un protocol de sustinere cu PNTCD / Dragnea: Sunt intrebat din cand in cand daca am incredere ca va fi un proces corect. Nu am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat joi un protocol de colaborare cu PNTCD si partidul Ecologist, intr-o conferinta de presa in care a declarat ca nu crede ca ordonantele de urgenta pe legile Justitiei vor intra maine in sedinta de Guvern. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. Si tot joi, cu cateva minute inainte de inceperea conferintei de presa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrisese pe Facebook ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul speculatiilor ca PSD i-ar putea retrage sprijinul politic daca nu promoveaza ordonantele.

Liviu Dragnea raspunde atacurilor presedintelui Iohannis

Liviu Dragnea a anuntat o conferinta de presa, la ora 18:00. Klaus Iohannis a declarat oficila ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Presedintele a caracterizat guvernarea PSD drept o.

Liviu Avram: Sa-l ajutam pe Liviu Dragnea sa nu mai minta. Selectia procurorului-sef european nu este un proces eminamente politic

Jurnalistul Liviu Avram explica intr-un mesaj pe Facebook ca alegerea procurorului-sef european nu este un proces politic, dupa cum a sustinut astazi presedintele PSD Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa, ci este o selectie creme de la creme facuta de catre profesionisti.

Liviu Dragnea a facut anuntul: S-a semnat alianta PSD - PNTCD - PER pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat, joi, la Parlament, ca social-democratii au semnat protocol de colaborare cu PNTCD si PER pentru europarlamentare. La conferinta au participat si presedintii celor doua grupari.

Liviu Dragnea participa la sedinta CEx al PSD. Prima aparitie publica dupa externare - FOTO

Liviu Dragnea, presedintele social democratilor, participala sedinta Comitetului Executiv al PSD, ce va avea loc luni, incepand cu ora 12. Sedinta de astazi, este si prima iesire publica a.

Surse: Liviu Dragnea, ar putea participa la sedinta CEx al PSD

Liviu Dragnea, presedintele social democratilor, ar puteaparticipa la sedinta Comitetului Executiv al PSD, ce va avea loc luni, incepand cu ora 12. 30, potrivit surselor. Sedinta de astazi, ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )