Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dragnea, despre motiunea de cenzura: Opozitia s-a facut de ras

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre motiunea de cenzura: Opozitia s-a facut de ras

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Opozitia s-a facut de ras cu motiunea de cenzura. Cei din Opozitie s-au facut de ras rau. Asta e subiectul zilei de azi, dupa mare a descindere a lui Klaus. continuă pe Antena3

Iohannis, despre motiunea de cenzura a opozitiei: Cred ca au sanse bune de reusita / E o hotarre ferma de a nu mai numi un premier de la PSD

Sansele de reusita ale motiunii de cenzura a opozitiei care va fi votata joi in Parlament sunt bune, crede presedintele Klaus Iohannis.

IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita, dar apreciaza ca nu putea sa se implice mai mult.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita. Aceasta.

Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Liviu Dragnea, despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Dragnea, despre ordonanta pentru amnistie si gratiere: incepe sa ma plictiseasca discutia. Pentru PSD este o obsesie de a repara nedreptatile si de a face dreptate

Liviu Dragnea a reactionat dur atunci cand a fost intrebat despre o ordonanta pentru amnistie si gratiere. Discutia incepe sa ma plictiseasca, daca se va da, vom dis uta. Nu vorbim despre himerele din.

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a.

Dragnea despre adoptarea bugetului de stat pe 2019: in ianuarie, am inteles

Bugetul de stat pe 2019 ar putea fi adoptat in luna ianuarie a anului viitor, a declarat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. in ianuarie, am inteles. Pentru ca a fost acest joc cu CSAT-ul -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )