Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dragnea, despre privatizarea Oltchim: Sper sa nu fie o telenovela.

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre privatizarea Oltchim: Sper sa nu fie o telenovela.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca isi doreste ca privatizarea combinatului Oltchim sa se realizeze si sa nu fie o telenovela, potrivit realitatea. net Eu mi-as dori ca privatizarea sa se finalizeze, sa se realizeze, pentru ca este vorba de un obiectiv industrial important pentru noi si e vorba de zeci de mii de oameni care depind de acel obiectiv, eu sper sa nu fie o telenovela, indiferent cine a facut oferta, a declarat Dragnea. Intrebat daca PP-DD va profita . continuă pe România Liberă

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Se pare ca CIOCOII au redactat neglijent ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Facebook scandalul privind semnarea contractului de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim. Hm, se pare ca ciocoii au redactat neglijent contractul, scrie Sebastian Lazaroiu. Reactia lui Lazaroiu vine dupa ce Dan Diaconscu, prezent, luni, la Ministerul Economiei, a facut o serie de declaratii la adresa ciocoilor. Va rog sa ne scuzati, domnilor ciocoi, ca am castigat noi combinatul Oltchim fara spaga.

Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim la B1 TV: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului/ Statul nu a gestionat in mod optim Oltchim

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii, difuzata de B1 TV, ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului Oltchim, precizand ca nu a fost descoperita nicio indoiala cu privire la posibilitatea acestuia de a-si onora propunerea facuta. Un credit de 350 de milioane luat de stat nu rezolva situatia. De ce sa ma complic sa iau si imprumut, sa si privatizez cand pot sa-l vand mai repede chiar decat ne-am asteptat, a declarat Vulpescu.

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

Ponta, despre privatizarea Oltchim: Daca cineva crede ca se joaca cu asa ceva, se va arde foarte tare

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la ofertantii pentru actiunile Oltchim Ramnicu Valcea, ca daca cineva crede ca se joaca cu asa ceva, se va arde foarte tare, conform Mediafax. Ponta a.

Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii, difuzata de B1 TV, ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului.

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

Videanu, despre privatizarea Oltchim: O mostra de incompetenta a Guvernului Ponta

Maniera de privatizare a combinatului Oltchim este o mostra de incompetenta a Guvernului Ponta, a declarat la RFI presedintele interimar al PDL Bucuresti Adriean Videan.

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: COMISIA s-a retras pentru ANALIZAREA OFERTELOR. ...

13:50 - Comisia se retrage pentru a analiza ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim. 13:45 - Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Realitatea. net. 13:40 - Oferta Chimcomplex, pentru cumpararea individuala a pachetului de actiuni, este de 18. 097,6 lei. Pentru cumparare in bloc, oferta este de 221. 597,6 lei. 13:30 - Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )