Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dragnea: Economia a crescut ntr-un ritm mult mai mare dect putem dezvolta drumurile

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Economia a crescut ntr-un ritm mult mai mare dect putem dezvolta drumurile

Economia a crescut intr-un ritm mult mai mare decat putem dezvolta drumurile, a declarat Liviu Dragnea la Caras Severin, liderul PSD adaugand ca vom face si drumurile. continuă pe Hotnews

Romania, tinta atacurilor cibernetice. Radu Tudor:E o batalie mult mai mare decat releva informatiile

Romania a fost anul trecut tinta mai multor atacuri cibernetice de amploare venite din spatiul estic, intr-unul dintre cazuri specialistii romani reusind sa identifice un virus informatic cu ajutorul tehnologiei.

Dragnea: Sunt un pro-european convins si vreau un parteneriat mult mai intens cu SUA. in toate aceste structuri trebuie sa fim patrioti romani

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca este un pro-european convins, precum si ca este dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite ale Americii, amintind totusi ca in toate aceste structuri.

Cat de mult mai prefera romanii PSD-ul. Sondajul care ne arata cum se clatina gasca lui Dragnea

PSD are o noua scadere in sondaje asa arata noul Eurobarometru prezentat joi, 28 februarie 2019, de radio Europa FM. Principalele concluzii: PSD a coborat sub 25% plafon promovat de liderii partidului in iesirile publice ca reprezentativ pentru partid iar PNL ar obtine un scor similar cu social-democratii, daca ar fi organizate [] .

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

Un aisberg de doua ori mai mare dect orasul New York este pe cale sa se rupa de calota glaciara a Antarcticii

Un aisberg aproape de doua ori mai mare decat orasul New York este pe cale sa se rupa din calota glaciara a Antarcticii, ca urmare a unei fisuri care se propaga cu rapiditate si care este monitorizata de NASA, relateaza The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )