Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dragnea il FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opozitiei? Un TURNATOR si atat

B1 B1,
Dragnea il FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opozitiei? Un TURNATOR si atat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa presedintelui liberalilor, Ludovic Orban. Potrivit lui Dragnea, Orban nu este liderul Opozitiei, fiind doar un turnator si. continuă pe B1

Este un turnator si atat

Liderul PSD, Liviu dragnea, a declarat astazi ca Ludovic Orban nu este liderul Opozitiei, fiind doar un turnator si atat. Orban e liderul Opozitiei? Nu e liderul nimanui, nu e nici macar liderul lui. E un exemplu negativ. Un turnator si atat!, a spus Dragnea la Scoala de vara a TSD.

Ludovic Orban: Avem informatii aproape certe ca Dragnea va declansa procedura de demitere a presedintelui saptamna viitoare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca exista informatii aproape certe ca liderul PSD, Liviu Dragnea, va demara in cursul saptamanii viitoare, cu sprijinul liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, procedura de demitere a presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declansa procedura de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, face acuzatii foarte grave. Orban spune ca Liviu Dragnea va declansa procedura de revocare a presedintelui Klaus Iohannis, saptamana viitoare. A avut loc o.

Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Cand va demara Dragnea procedura de SUSPENDARE a presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa stie cand va fi supendat seful statului. Orban a afirmat, joi, ca are informatii aproape certe ca liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin.

Ludovic Orban i cere demisia lu Tariceanu: A devenit trompeta intereselor anti-europene si anti-occidentale, uzurpnd calitatea de presedinte al Senatului

Liderul PNL Ludovic Orban ii cere demisia din functia de presedinte al Senatului lui Calin Popescu-Tariceanu, pe care il acuza de uzurparea functiei si de faptul ca a adus grave prejudicii Romaniei prin pozitiile sale impotriva Comisiei Europene, exprimate vineri in cadrul Reuniunii Asociatiei Senatelor din Romania.

Ludovic Orban i cere demisia lui Tariceanu: A devenit trompeta intereselor anti-europene si anti-occidentale, uzurpnd calitatea de presedinte al Senatului

Liderul PNL Ludovic Orban ii cere demisia din functia de presedinte al Senatului lui Calin Popescu-Tariceanu, pe care il acuza de uzurparea functiei si de faptul ca a adus grave prejudicii Romaniei prin pozitiile sale impotriva Comisiei Europene, exprimate vineri in cadrul Reuniunii Asociatiei Senatelor din Romania.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia, a fost eliberat dupa 30 de zile de arest

Liderul opozitiei din Rusia, Aleksei Navalnii, a fost eliberat dupa 30 de zile petrecute in arest pentru ca a organizat un protest ilegal. El a declarat ironic ca s-au imbunatatit conditiile in inchisorile din Rusia inaintea Cupei Mondiale la fotbal, scrie Independent. ie.

LUDOVIC ORBAN iese la atac dupa declaratiile lui TARICEANU impotriva institutiilor europene: Se comporta ca niste stapani de sclavi pe plantatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, iese la atac dupa declaratiile halucinante ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, referitoare la sustinerea de catre Comisia Europeana a unor institutii.

LUDOVIC ORBAN, reactie dupa propunerea lui Gabriel Vlase la sefia SIE: Sub nicio forma nu a fost vorba de o negociere

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, ca propunerea lui Gabriel Vlase in fruntea SIE nu a fost rezultatul unei negocieri intre Klaus Iohannis si cei de la PSD-ALDE. Era necesara numirea unui director.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )