Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea, ironic, dupa condamnarea lui Valcov:Trebuie omorat azi, acum. Impuscat

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, ironic, dupa condamnarea lui Valcov:Trebuie omorat azi, acum. Impuscat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Dragnea, ironic si superior: Valcov trebuie omorat azi, acum

Liviu Dragnea, condamnat penal si presedinte al Camerei Deputatilor a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum. Valcov, caruia i-au fost gasite tablouri valoroase in tencuiala casei si avea intalniri de.

Dragnea, IRONIC: Valcov trebuie OMORAT! iMPUSCAT! Milioane de romani au avut salarii si pensii mai mari datorita unui program al sau

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa condamnarea lui Darius Valcov la 8 ani de inchisoare este una ironica. Trebuie omorat azi, acum, impuscat!, le-a spus seful PSD jurnalistilor. Ulterior,.

Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, impuscat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, astazi, prima reactie legata de condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare cu executare si intrebat de jurnalisti ce se va intampla cu Valcov, actual consilier de stat la Guvern, Dragnea a comentat, ironic, ca trebuie omorat azi.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea lui Darius Valcov: Trebuie omorat azi, acum! impuscat!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost solicitat, vineri, de jurnalisti, sa comenteze situatia consilierul.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare. intrebat la.

PSD face scut in jurul lui Valcov dupa condamnare. Dragnea, ironic: Trebuie omorat azi, impuscat. Codrin: A atacat o banca cu mitraliera? 8 ani pentru nimic

Intrebat de jurnalisti daca Darius Valcov, consilier de stat in Guvernul Dancila, ar trebuie sa demisioneze dupa ce a fost condamnat la 8 ani de inchisoare in prima instanta, Dragnea a comentat, ironic: trebuie omorat azi. Calin Popescu Tariceanu spune ca e decizia lui Valcov ce va face in continuare, in timp ce Codrin Stefanescu vede in decizia instantei o vanatoare de lideri PSD.

SONDAJ Ce ar trebui sa se intample cu Darius Valcov in guvern, dupa condamnarea primita?

Politicienii coalitiei de guvernare au avut reactii diverse dupa condamnarea la opt ani de inchisoare, pentru acte de coruptie, data in prima instanta, joi, lui Darius Valcov. Liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui sa decida executivul daca Valcov, in prezent consilier in cadrul guvernului, va ramane in functie. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca e decizia lui [Valcov] daca ramane. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample in cazul consilierului guvernamental Valcov, dupa condamnarea primita?.

Prima reactie din PSD dupa condamnarea lui Darius Valcov: Suntem vanati

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, dupa condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare, ca este socat si nu ii vine sa creada acest lucru. Stim foarte bine.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica;PNL incepe anul macinat de

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs. In al doilea rand, inclusiv astazi cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA este in fapt o pangere penala in care ma acuza de intimidarea martorilor. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre, nominalizand Olanda, pentru faptul ca dau lectii altora, in timp ce in plan intern fac tot felul de lucruri care le incalca obligatiile internationale.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica; Cine sunt liberalii anoni

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )