Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prima reactie din PSD dupa condamnarea lui Darius Valcov: Suntem vanati

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa condamnarea lui Darius Valcov: Suntem vanati

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, dupa condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare, ca este socat si nu ii vine sa creada acest lucru. Stim foarte bine. continuă pe Antena3

Brigitte Nastase, prima reactie dupa ce presa a anuntat ca divorteaza

Brigitte Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presa a anutat ca a depus actele de divort. inca partenera de viata a lui Ilie Nastase a venit cu cateva precizari pe pagina sa de.

Surse: Mihai Chirica risca sa fie exclus din PSD dupa ce nu s-a prezentat la Comisia de etica pentru a explica atacurile la adresa lui Dragnea

Primarul Iasiului Mihai Chirica ar putea fi sanctionat de conducerea filialei judetene a PSD, dupa ce edilul nu s-a prezentat in fata comisiei de etica a organizatiei, unde a fost chemat pentru a da lamuriri privind atacurile sale repetate la adresa PSD. Surse din cadrul PSD Iasi au declarat pentru News. ro ca se poate ajunge chiar la excluderea din partid a primarului Mihai Chirica.

Mihai Chirica risca sa fie exclus din PSD - surse

Primarul Iasiului Mihai Chirica ar putea fi sanctionat de conducerea filialei judetene a PSD, dupa ce edilul nu s-a prezentat in fata comisiei de etica a organizatiei, unde a fost chemat pentru a da lamuriri.

Daca Chirica e exclus din PSD, partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca daca primarul de Iasi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020, precizand ca plecarea lui Chirica din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democratilor.

UPDATE Comisia de etica PSD Iasi propune excluderea lui Mihai Chirica din partid

Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filialei excluderea primarului Mihai Chirica din partid, pentru atacurile repetate ale edilului iesean la adresa conducerii PSD, informeaza News. ro.

ALARMAT! Prima fabrica din domeniul componentelor auto care se inchide in Romania. Sute de angajati vor fi someri

Un numar de 698 de persoane vor ramane fara loc le munca dupa ce fabrica Delphi Packard din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin se va inchide la sfarsitul lunii viitoare. Fabrica va fi inchisa.

Excedentul comercial al Germaniei a scazut pentru prima data din 2009

Excedentul comercial al Germaniei a scazut anul trecut pentru prima data, se arata in datele prezentate astazi - semn ca cererea a crescut, fapt ce pune presiune pe importuri, informeaza Reuters.

Excluderea lui Mihai Chirica din PSD, respinsa la Iasi

Membrii Organizatiei Municipale Iasi a Partidului Social Democrat au votat, miercuri, impotriva excluderii din partid a primarului Mihai Chirica si viceprimarului Gabriel Harabagiu. O decizie similara a.

Mihai Chirica, exclus din PSD

Membrii Comisiei de Etica din cadrul PSD Iasi au propus marti Biroului Permanent Judetean al filiale.

Control la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa aparitia imaginilor revoltatoare cu pacientii internati

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Timis fac, luni dimineata, un control la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde au fost internati pacienti in saloane cu pereti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )