Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare. intrebat la. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa condamnarea lui Darius Valcov: Suntem vanati

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, dupa condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare, ca este socat si nu ii vine sa creada acest lucru. Stim foarte bine.

Brigitte Nastase, prima reactie dupa ce presa a anuntat ca divorteaza

Brigitte Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presa a anutat ca a depus actele de divort. inca partenera de viata a lui Ilie Nastase a venit cu cateva precizari pe pagina sa de.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea lui Darius Valcov: Trebuie omorat azi, acum! impuscat!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost solicitat, vineri, de jurnalisti, sa comenteze situatia consilierul.

Basescu, avertisment pentru Liviu Dragnea: Se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta

Traian Basescu a avut o prima reactie dupa declaratia lui Liviu Dragnea privind situatia consilierului premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Totodata, fostul sef al statului are si un avertisment pen.

Dragnea, ironic, dupa condamnarea lui Valcov:Trebuie omorat azi, acum. Impuscat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, informeaza Agerpres.

Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, impuscat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, astazi, prima reactie legata de condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare cu executare si intrebat de jurnalisti ce se va intampla cu Valcov, actual consilier de stat la Guvern, Dragnea a comentat, ironic, ca trebuie omorat azi.

SONDAJ Ce ar trebui sa se intample cu Darius Valcov in guvern, dupa condamnarea primita?

Politicienii coalitiei de guvernare au avut reactii diverse dupa condamnarea la opt ani de inchisoare, pentru acte de coruptie, data in prima instanta, joi, lui Darius Valcov. Liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui sa decida executivul daca Valcov, in prezent consilier in cadrul guvernului, va ramane in functie. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca e decizia lui [Valcov] daca ramane. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample in cazul consilierului guvernamental Valcov, dupa condamnarea primita?.

Liviu Dragnea, retoric, despre informatiile referitoare la fiul sau: DNA se pregateste acum sa intre si in familie?

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Rise Project a spus ca fiul acestuia a preluat o parte din patrimoniul de lux al.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu ministrul de externe al Ungariei: Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria. Vom avea cateva proiecte importante de infrastructura

Liviu Dragnea a vorbi despre intalnirea pe care a avut-o luni dupa-amiaza cu ministrul de externe al Ungariei. Am avut o intalnire buna. Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania,.

Surse: Niculae Badalau si Codrin Stefanescu, executati de Liviu Dragnea pe motiv de tradare

Liviu Dragnea va propune in urmatorul Comitet Executiv al PSD revocarea lui Niculae Badalau din functia de presedinte executiv al partidului, dar si schimbarea lui Codrin Stefanescu din functia de secretar general adjunct, au declarat surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Niculae Badalau si Codrin Stefanescu l-au sustinut pe Mihai Tudose in disputa cu Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )