Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al Camerei Deputatilor, astfel incat sa poata fi. continuă pe Wall-Street Ro

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Radulescu, Banca Transilvania: Noul Cod Fiscal va determina reactii ale politicii monetare. Ne asteptam la modificari ale mix-ului intern de politici economice, cu impact la nivel de stabilitate financiara

Evolutiile recente ale indicatorilor monetari au confirmat scenariul nostru conform caruia performanta sectorului bancar se va ameliora incepand cu 2015. Creditul neguvernamental ar putea stagna in 2015 si sa creasca apoi cu 8. 5% in 2016 si cu 12. 6% in 2017. Atragem insa atentia cu privire la faptul ca factorii de risc s-au intensificat in ultimele saptamani. Pe de o parte, pietele financiare s-au confruntat cu volatilitate si scaderi in perioada recenta. Pe de alta parte, implementarea masurilor din Noul Cod Fiscal va determina reactii in sfera politicii monetare: prin urmare, ne asteptam la modificari ale mix-ului intern de politici economice, cu impact asupra deciziilor de investitii/economisire/consum, dar si la nivel de stabilitate financiara pe plan intern, se arata intr-o analiza a sectorului bancar, publicata vineri de Banca Transilvania, semnata de economistul sef al institutiei, Andrei Radulescu.

Noul Cod Fiscal - reduceri de taxe, dar si reguli diferite la stabilirea tratamentului fiscal

Discutiile pe tema noului Cod Fiscal au fost in atentia tuturor jucatorilor din economie, contribuabilii solicitand in repetate randuri predictibilitate si claritate de la sistemul fiscal din Romania, iar noul Cod Fiscal reprezinta un pas inainte pentru a raspunde acestui deziderat.

Liviu Dragnea: Este foarte posibil ca lunea viitoare sa avem noul Cod Fiscal (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca spera ca marti, Codul Fiscal sa fie votat in Senat, iar pana la sfarsitul acestei saptamani sa ajunga sa.

Business report: Institutie noua pentru solutionarea litigiilor intre banci si clientii acestora; Noul Cod Fiscal: Taxele nu mai scad, ba chiar cresc; Doi manelisti celebri, persoane fizice cu risc fiscal, verificati de ANAF: Nicolae Guta si Dan Bursuc

Falimentul Astra Asigurari, razboiul argumentelor. Cine are dreptate: ASF sau actionarii companiei? Anuntarea falimentului companiei. Chinezii au cheltuit anul trecut aproape 150 miliarde de euro pe turism in strainatate. Aproximativ 107 milioane de chinezi au calatorit in strainatate in.

Ponta: Legea salarizarii bugetarilor se va finaliza dupa promulgarea noului Cod fiscal. Guvernul actual nu a taiat niciun leu de la nimeni

Legea salarizarii bugetarilor va intra in dezbatere pentru a fi finalizata imediat ce noul Cod fiscal va fi promulgat, a afirmat vineri, Victor Ponta, care a completat ca actualul Guvern isi va incheia mandatul.

Cand SPERA Dragnea sa fie promulgat Codul Fiscal

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca marti de Senat si joi de Camera Deputatilor, astfel incat sa poata fi promulgat de presedinte pana lunea viitoare.

Parlamentarii se intorc marti din vacanta. Codul Fiscal, pe lista urgentelor

Senatorii si deputatii se reunesc pe 1 septembrie in cea de a doua sesiune ordinara din acest an. in prima saptamana de activitate, Parlamentul ar putea adopta noul Cod Fiscal.

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sarbu va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa postul de vicepresedinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta in care s-a anuntat demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al senatorilor PSD, ca ii acorda sustinerea pentru postul de vicepresedintele.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )