Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Adevărul Adevărul,
Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL. continuă pe Adevărul

Dragnea acuza ACL de generarea unor blocaje in administratiile locale din tara

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea, nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL cu privire la aceasta tema.

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

VIDEO Liviu Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Klaus Iohannis: Ar fi o eroare mare daca Guvernul ar da ordonanta prin care s-ar aproba migratia politica a primarilor

Liderul PNL, Klaus Iohannis, spera ca actualul guvern nu va emite ordonanta care sa permita migratia politica a primarilor, dupa cum a declarat sambata la Ramnicu Valcea, in cadrul Delegatiei Permanente a liberalilor valceni.

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratia politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul, gata pana la finalul acestei luni

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul va fi gata pana la finalul lunii august. El a precizat ca a fost determinat sa propuna aceasta ordonanta de urgenta de numeroasele blocaje din consiliile locale si judetene din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )