Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO: O prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca unul dintre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO din septembrie Tara Galilor) este o prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania, fara a spune insa daca e vorba despre o noua baza NATO sau prezenta unor forte aliate pe teritoriul Romaniei. Un obiectiv similar fusese enuntat de presedintele Traian Basescu in luna iulie, sub formula adoptarea de masuri concrete pe termen lung si echilibrarea geografica a resurselor militare ale Aliantei pe teritoriul UE, fara a detalia insa.

Victor Ponta, despre electorata: E in vigoare, dar nu are entuziasm in sistemul bancar

Electorata este functionala, dar nu exista entuziasm in sistemul bancar, a declarat, vinei, premierul Victor Ponta. Nu este obligatorie pentru banci. Deocamdata in sistemul bancar inca nu e.

Klaus Iohannis: Ar fi o eroare mare daca Guvernul ar da ordonanta prin care s-ar aproba migratia politica a primarilor

Liderul PNL, Klaus Iohannis, spera ca actualul guvern nu va emite ordonanta care sa permita migratia politica a primarilor, dupa cum a declarat sambata la Ramnicu Valcea, in cadrul Delegatiei Permanente a liberalilor valceni.

Programul Rata la Jumatate este nefunctional: Ce spune Victor Ponta despre esecul electoratei

Victor Ponta a spus, vineri, ca ordonanta de urgenta care priveste finantarea creditelor restante cu ajutor din partea statului, denumita electorata sau rata la jumatate, nu este functionala. Nu exista entuziasm in.

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratia politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare.

Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL.

Iohannis: Ar fi o eroare mare de tot ca Guvernul sa adopte ordonanta prin care aproba migratia politica a primarilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, sustine ca ar fi o eroare mare de tot adoptarea de catre Guvern a unei ordonante prin care se aproba migratia politica a primarilor. Prezidentialul.

Elena Udrea, despre suspendarea presedintelui, idee vehiculata de premier: Tara arde si Victor Ponta se piaptana, el vorbeste despre acest subiect cand avem conflict armat la granita cu Ucraina (VIDEO)

Tara arde si Victor Ponta se piaptana, aceasta a fost reactia prezidentiabiluluiPMP, Elena Udrea, duminica, vorbind despre suspendarea presedintelui, idee vehiculata din nou de primul-ministru Victor.

Premierul Victor Ponta, la RTV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )