Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dragnea, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Nu luam in calcul suspendarea presedintelui

Adevărul Adevărul,
Dragnea, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Nu luam in calcul suspendarea presedintelui

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca in mod categoric PSD nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis daca refuza sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

KOVESI, PRIMA REACTIE dupa cererea de REVOCARE din functie, facuta de Tudorel Toader: Voi ...

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut vineri dimineata prima reactie de dupa anuntul ministrului Tudorel Toader de incepere a procedurii de revocare din functie. Sefa DNA a precizat ca se va.

Site-ul ministerului Justitiei e blocat si la 13 ore de la anuntul lui Tudorel Toader ca vrea revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei este blocat si la mai bine de 13 ore de la la momentul anuntul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca va publica pe site raportul care sta la baza acestei solicitari.

Site-ul Ministerului Justitiei e blocat si la 13 ore de la anuntul lui Tudorel Toader ca vrea revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi

Site-ul Ministerului Justitiei este blocat si la mai bine de 13 ore de la la momentul anuntul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca va publica pe site raportul care sta la baza acestei solicitari.

Ce face presedintele Klaus Iohannis vineri, la o zi dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, a anuntat Administratia Prezidentiala. Pe agenda dezbaterilor reuniunii se vor.

Subiectele zilei:Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader;Vlad Voiculescu, reactie dura dupa propunerea de demitere a sefei DNA: Ultima data cand un individ a vorbit asa, in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie;M-am plimbat prin Casa Presei, ca sa vad cum

Popescu: Cum poti, in calitate de ministru al Justitiei, sa te comporti ca un propagandau de doi bani?. Prin cererea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei nu s-a facut de ras, cum se temea PSD, s-a facut de plans. Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Covesi printr-un amestec de fapte si de lozinci national-comuniste. Sunt zeci de cazuri de confruntari constitutionale numai in cartea lui Tudorel Toader, dar nu accepta sa-l intrebi.

RAPORTUL LUI TUDOREL TOADER A FOST PUBLICAT. iL PUTETI CITI AICI

Dupa aproape 20 de ore de asteptare, raportul in baza careia ministrul Justitiei Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost postat pe site-ul ministerului. in data de.

PACT pentru Romania solicita demisia lui Tudorel Toader si retagerea titlului de Doctor Honoris Causa

PACT pentru Romania solicita demisia de urgenta a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si revocarea titlului de Doctor Honoris Causa acordat anului trecut de Universitatea din Craiova, motivand ca a incetat sa mai sprijine lupta impotriva corupriei,.

Prima reactie a Codrutei Kovesi, dupa anuntul lui Toader privind revocarea sa din functie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a reactionat, vineri dimineata, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de.

Klaus Iohannis: NU exista motive temeinice pentru REVOCAREA lui KOVESI. Nu mi-a placut prestatia lui Tudorel Toader (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o prima reactie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele a criticat prestatia publica a ministrului Tudorel Toader din momentul.

Oficial: Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, la CSM, dupa ce Toader a cerut revocarea ei din functia de procuror-sef al DNA

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata marti, la ora 14. 00, la CSM, arata un comunicat al institutiei. Audierea vine dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )