Libnet.ro
UNICEF

18:00

KOVESI, PRIMA REACTIE dupa cererea de REVOCARE din functie, facuta de Tudorel Toader: Voi ...

B1 B1,
KOVESI, PRIMA REACTIE dupa cererea de REVOCARE din functie, facuta de Tudorel Toader: Voi ...

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut vineri dimineata prima reactie de dupa anuntul ministrului Tudorel Toader de incepere a procedurii de revocare din functie. Sefa DNA a precizat ca se va. continuă pe B1

Conducerea ISJ Buzau a contestat rezultatele evaluarii profesionale si sustine ca va ataca in instanta ordinul de revocare din functie

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca echipa manageriala a institutiei a contestat evaluarea profesionala facuta de Ministerul Educatiei si va ataca in instanta decizia de revocare din functie a sa si a celor doua adjuncte, relateaza Agerpres.

Codrin Stefanescu, reactie dupa cererea de revocare a lui Kovesi

Raportul prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este unul absolut devastator, nu doar pentru procurorul-sef al DNA, ci si pentru institutia pe care o patroneaza, raport care vorbeste despre.

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea verilor sai: Bai, voi sunteti nebuni? (VIDEO)

Condamnati la inchisoare cu executare, Ioan si Victor Becali s-au predat marti seara. Gigi Becali, varul lor, sustine, insa, ca acestia nu vor sta prea mult timp dupa gratii. Magistratii Curtii.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA

Referitor la Raportul privind activitatea manageriala a Directiei Nationale Anticoruptie, prezentat joi, 22 februarie a. c. , de catre ministrul Justitiei, Administratia Prezidentiala face urmatoarele.

Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comentat la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu membrii Casei Regale, scandalul momentul, cel al declansarii de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedurii de.

Norica Nicolai despre revocarea lui Kovesi: Daca presedintele ar refuza cererea de revocare, fie si motivat, am asista la un conflict de natura constitutionala

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri la Radio Romania Actualitati ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, Lauta Codruta Kovesi, ar declansa un conflict de natura constitutionala.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Prima reactie a CSM, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Kovesi. Ce se va intampla cu sefa DNA

Cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA are nevoie si de avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii. Institutia are la dispozitie 30 de zile, insa Victor Alistar, membru CSM.

Scrisoare de sustinere a lui Kovesi semnata de 135 de procurori DNA: Cererea de revocare este intemeiata pe neadevaruri

O scrisoare de sustinere a Laurei Codruta Kovesi a fost semnata de 135 de procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care spun ca cererea de revocare din functie anuntata joi seara de ministrul Justitiei este bazata pe neadevaruri, supozitii si informatii din presa neverificate.

Dancila, prima reactie referitoare la posibila revocare a lui Kovesi: Nu conteaza daca eu sustin sau nu. Nu trebuie eu sa dau un verdict

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu vrea sa discute despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sefa a DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )