Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea: PSD este convins ca jandarmeria a actionat corect n 10 august si transmite un mesaj de sustinere

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: PSD este convins ca jandarmeria a actionat corect n 10 august si transmite un mesaj de sustinere

PSD este convins ca institutiile statului au actionat corect si legal la mitingul din 10 august si transmite un mesaj de sustinere pentru jandarmerie, a declarat Liviu Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat, luni, Parchetul General ca incearca sa intimideze Jandarmeria prin ancheta privind protestul din 10 august. intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Ludovic Orban, dezlantuit la adresa PSD: Este un partid tributar trecutului comunist, un partid care nu are nicio legatura cu nevoile si cu aspiratiile romanilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca PSD va iesi rau din sedinta CExN de vineri, pentru ca liderii social-democrati sunt preocupati cum sa isi regleze conturile intre ei in loc sa se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )