Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dragnea stie cel mai bine: PSD spune lucruri trasnite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea stie cel mai bine: PSD spune lucruri trasnite

Desfasurarea in aceeasi zi atat a alegerilor europarlamentare, cat si a votului pe referendumul pentru justitie a provocat contradictii pe scena politica. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

Utile: Riscurile la care sunt expusi cei care consuma canabis au fost dezvaluite intr-un nou studiu; Conopida, un puternic antioxidant. Cum este cel mai bine sa o consumam?; Boala polichistica a rinichilor: simptome si tratament

Ce sunt medicamentele biosimilare si la ce ajuta? Un medicament biologic denumit in mod obisnuit biologic sau biofarmaceutic) este un medicament a carui substanta activa. Constatarile cercetatorilor romani si indieni, preocupati de efectele terapeutice ale busuiocului. Terapeutii romani sunt realizatorii mai multe studii care scot in evidenta faptul.

Dragnea le promite militarilor o noua lege a pensiilor, in cel mai scurt timp

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai asociatiilor militarilor in retragere si in rezerva, stabilind formarea unui grup de lucru comun care sa elaboreze o noua lege a pensiilor militare in cel mai scurt timp.

Statul in care accesul la social media este restrictionat de mai bine de un an de zile

Activistii din Ciad solicita guvernului sa restabileasca accesul la social media dupa ce a fost interzis mai bine de un an. Restrictiile au fost introduse pe 28 martie 2018, la scurt timp dupa incheierea unei conferinte nationale care s-a incheiat cu modificarea constitutiei pentru a permite presedintelui Idriss Deby sa ramana la putere pana in 2033, scrie BBC.

Statul in care accesul la social media este restrictionat de mai bine de un an

Activistii din Ciad solicita guvernului sa restabileasca accesul la social media dupa ce a fost interzis mai bine de un an. Restrictiile au fost introduse pe 28 martie 2018, la scurt timp dupa incheierea unei conferinte nationale care s-a incheiat cu modificarea constitutiei pentru a permite presedintelui Idriss Deby sa ramana la putere pana in 2033, scrie BBC.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

Aeroportul Changi din Singapore, cel mai bun din lume pentru al saptelea an consecutiv

Aeroportul Changi din Singapore a fost desemnat in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului publicat joi de compania britanica Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, informeaza Bloomberg.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )