Libnet.ro
UNICEF

15:46

Dragnea, sustinut de baronii PSD, dupa modelul Bivolaru si Nicolescu: Ultimii au fost condamnati la inchisoare cu executare (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, sustinut de baronii PSD, dupa modelul Bivolaru si Nicolescu: Ultimii au fost condamnati la inchisoare cu executare (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea a fost audiat luni, la DNA, timp de o jumatate de ora. Acesta a refuzat sa faca declaratii, atat la intrare cat si la iesirea din DNA. Au facut in schimb declaratii. continuă pe B1

Liviu Dragnea, sustinut la DNA de greii PSD

Liviu Dragnea este sustinut de colegii din PSD. Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a venit luni dimineata la DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea. Am venit sa-l sustin pe presedintele.

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fr.

intalnire Liviu Dragnea - Hans Klemm, imediat dupa ce liderul PSD a fost pus sub acuzare de DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o intrevedere, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )