Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragnea, de Ziua Copilului: Uniti, darnici si cu inima deschisa, intocmai ca in copilarie, sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun

Adevărul Adevărul,
Dragnea, de Ziua Copilului: Uniti, darnici si cu inima deschisa, intocmai ca in copilarie, sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de Ziua Copilului in care puncteaza faptul ca cei mici viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, dar si ca doar uniti putem sa neasiguram un viitor mai bun. continuă pe Adevărul

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe.

ZIUA COPILULUI 2018. Gest incredibil de ZIUA COPILULUI

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, guvernul Republicii Moldova doneaza copiilor din diaspora un lot de peste 1. 400 de carti, cu scopul de a-i incuraja sa invete limba romana si.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai simpatice urari de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI 2018 Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA.

Ziua copilului 1 iunie 2018. Programul bancilor de Ziua copilului

Program banci 1 iunie 2018. Cele mai importante banci din tara nu vor avea program cu publicul cu mici exceptii vineri, 1 iunie Ziua Copilului, zi declarata nelucratoare. Astfel, BCR, BRD, Banca Transilvan.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de ZIUA COPILULUI de Ministerul Muncii

ZIUA COPILULUI O familie care adopta un copil poate beneficia de o indemnizatie lunara de 600 de lei in situatia in care varsta copilului este cuprinsa intre 3 si 6 ani, acesta este incadrat in grad de.

VREMEA de ZIUA COPILULUI. Prognoza meteo pentru mini-vacanta de ZIUA COPILULUI

VREMEA de ZIUA COPILULUI. Vremea se va mentine, in general, calduroasa in urmatoarele trei zile, iar manifestari ale instabilitatii atmosferice se vor semnala in special in zonele montane si, incepand din seara.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a societatii si este datoria adultilor sa se asigure ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta, afirma premierul Viorica.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )