Libnet.ro
UNICEF

16:00

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a societatii si este datoria adultilor sa se asigure ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta, afirma premierul Viorica. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de ZIUA COPILULUI de Ministerul Muncii

ZIUA COPILULUI O familie care adopta un copil poate beneficia de o indemnizatie lunara de 600 de lei in situatia in care varsta copilului este cuprinsa intre 3 si 6 ani, acesta este incadrat in grad de.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

Premierul Viorica Dancila a transmis vineri un mesaj de Ziua copilului, precizand ca educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem face celor mici. Astazi, sarbatorim.

Viorica Dancila confirma anuntul Olgutei Vasilescu despre Pilonul II de pensii: E batut in cuie

Premierul Viorica Dancila a reafirmat, miercuri, ca Pilonul II de pensii nu se desfiinteaza. Precizarea sefei Executivului vine dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Pilonul II.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura anuntata de PNL: Nu am nicio emotie. Despre parlamentarii plecati din PSD: O sa ii judece romanii

Premierul Viorica Dancila spune ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste motiunea de cenzura anuntata de PNL, avand incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, intrebata despre parlamentarii plecati din PSD catre partidul lui Victor Ponta, Dancila a spus ca o sa ii judece romanii.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

Viorica Dancila anunta evaluari ale ministrilor: Ce se va intampla cu cei care nu tin pasul

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca rezultatele obtinute de fiecare minister vor fi evaluate la un an si jumatate de la preluarea guvernarii, informeaza Agerpres. Vom face o evaluare, se.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. Nu, nu am nicio emotie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )