Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAGOBETE 2020: Ce trebuie sa faci ASTAZI pentru a atrage DRAGOSTEA cea mare

B1 B1,
DRAGOBETE 2020: Ce trebuie sa faci ASTAZI pentru a atrage DRAGOSTEA cea mare

Romanii de pretutindeni celebreaza pe 24 februarie Dragobetele, sarbatoarea iubirii. Potrivit traditiei, cande Dragobetele, se saruta fetele. Dragobetele zeul tineretii, al veseliei si al. continuă pe B1

Dragobete 2020: Cele mai FRUMOASE mesaje, urari si felicitari pentru indragostiti!

Pe 24 februarie, ziua de Dragobete, este momentul perfect pentru a surprinde persoana iubita cu mesaje de iubire. Felicitari, mesaje, sms-uri pentru indragostiti. Sa iubesti.

CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

In sambata dinaintea Duminicii Infricosatoarei Judecati, Biserica se roaga pentru cei morti. Pomenirea celor adormiti din acesta zi este cunoscuta in popor sub denumirea de Mosii de iarna.

Ludovic Orban spune ca CFR Marfa trebuie sa vanda active pentru a inapoia ajutorul de 570 de milioane de euro si da vina pe guvernul Ponta din 2013

CFR Marfa va trebui sa faca vanzari de active pentru a inapoia la buget cei 570 milioane de euro considerati de Comisia Europeana ajutor de stat ilegal, a declarat, luni, premierul interimar Ludovic Orban, citat de Mediafax. Aceasta decizie se datoreaza unui guvern care atunci cand a majorat capitalul, deci practic a acordat un ajutor de stat, nu a notificat catre Comisia Europeana si nu a acceptat acordul Comisiei pentru realizarea acestui ajutor de stat, a spus Orban.

CALENDAR ORTODOX 24 FEBRUARIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei sale de nastere, a poruncit taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, la cererea Irodiadei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )