Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

In sambata dinaintea Duminicii Infricosatoarei Judecati, Biserica se roaga pentru cei morti. Pomenirea celor adormiti din acesta zi este cunoscuta in popor sub denumirea de Mosii de iarna. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 21 FEBRUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Sfantul Eustatie a fost un aparator al Ortodoxiei. A aparat sfintele dogme la Sinodul intai Ecumenic de la Niceea din anul 325), unde a respins invatatura lui Arie.

Calendar ortodox 19 februarie. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

Calendar ortodox 19 februarie. Sfintii Apostoli Arhip, Filimon si sotia sa, Apfia au trait in vremea imparatului Nero. Sfantul Arhip a fost episcop in cetatea Colose, din Frigia. Sfantul Filimon a fost convertit la crestinism de Sfantul Apostol Pavel, si in casa lui se adunau crestinii pentru a participa la rugaciunea comuna. Sfanta Apfia, sotia lui Filimon, randuia biserica din casa ei.

Calendar ortodox 20 februarie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Leon a trait in timpul imparatului Heraclie 641-668). A fost episcop in Catania, din insula Sicilia. El se ingrijea neincetat de saraci si bolnavi.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 FEBRUARIE. Fecioarele sunt confuze in viata de cuplu, Scorpionii au doar de castigat

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020. Soarele este intr-un sextil frumos cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi inainte de Luna Noua, facand acest weekend unul sociabil, eliberator si bun pentru iubire. Luna e in Varsator azi si ne da o stare de libertate.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Gemenii trebuie sa-si respecte valoarea muncii, Varsatorii au o zi benefica

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020; Soarele este intr-un sextil frumos cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi inainte de Luna Noua, facand acest weekend unul sociabil, eliberator si bun pentru iubire. Luna e in Varsator azi si ne da o stare de libertate.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 22 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 22 februarie Turcu o acuza pe .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 februarie. Taurii trebuie sa se intoarca catre rugaciune, Racii asteapta un miracol

Iata pentru SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 22 februarie

Peste 20 de batalii sportive s-au dat intre Faimosii si Razboinicii de Survivor Romania, un consum de energie extraordinar din partea concurentilor in cele peste 30 de zile de cand acestia se afla in jungla Dominicana, in reality-ul care le testeaza atat limitele fizice, cat si pe cele psihice. Emisiunea Survivor Romania de la Kanal .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 22 februarie. Berbecii sunt optimisti, Scorpionii primesc binecuvantari

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop 22 februarie, cu Camelia Patrascanu. Leii ies in evidenta, Capricornii primesc vesti despre bani

Distractie astazi si tot felul de surprize inedite. Facem ceva ce nu am mai incercat niciodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )