Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 24 FEBRUARIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 24 FEBRUARIE. Ce sarbatoare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei sale de nastere, a poruncit taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul, la cererea Irodiadei. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 22 FEBRUARIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

In sambata dinaintea Duminicii Infricosatoarei Judecati, Biserica se roaga pentru cei morti. Pomenirea celor adormiti din acesta zi este cunoscuta in popor sub denumirea de Mosii de iarna.

CALENDAR ORTODOX 23 FEBRUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Policarp este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 23 februarie. S-a nascut in temnita, in jurul anului 70, la Efes, deoarece parintii sai fusesera inchisi pentru ca nu lepadasera credinta in Hristos. La botez a primit numele Pangratie. Din scrierile Sfantul Irineu aflam ca Sf. Policarp a fost ucenic al Sfantului Apostol Ioan.

CALENDAR ORTODOX 21 FEBRUARIE. Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi?

Sfantul Eustatie a fost un aparator al Ortodoxiei. A aparat sfintele dogme la Sinodul intai Ecumenic de la Niceea din anul 325), unde a respins invatatura lui Arie.

Curs BNR 24 februarie 2020. Ce se intampla astazi cu moneda europeana?

BNR va emite noul curs valutar luni, 24 februarie 2020. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al institutiei, cat si mai jos, in jurul orei 13. Curs BNR 24 februarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 24 februarie, in jurul orei 13.

24 februarie: De ce se numeste Dragobete si ce inseamna aceasta sarbatoare. Traditii si superstitii

Daca americanii, si nu numai, au Valentines Day, noi romanii avem Dragobetele, o sarbatoare care dainuie de2. 000 de ani. Romanii inca mai pastreaza traditiile, dar si superstitiile, acestei sarbatori populare si acum,dupa atata vreme. 24 februarie: De ce se numeste Dragobete si ce inseamna aceasta sarbatoare in cultura populara romana exista o legenda numita Legenda .

HOROSCOP 24 februarie, cu Camelia Patrascanu. Atentionare de sanatate pentru Balante, iar Varsatorii sa nu semneze acte

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 24 februarie. Ne folosim intuitia astazi si putem dezlega niste secrete.

DRAGOBETE 2020: Ce trebuie sa faci ASTAZI pentru a atrage DRAGOSTEA cea mare

Romanii de pretutindeni celebreaza pe 24 februarie Dragobetele, sarbatoarea iubirii. Potrivit traditiei, cande Dragobetele, se saruta fetele. Dragobetele zeul tineretii, al veseliei si al.

HOROSCOP. Mesaje rune pentru saptamana 24 februarie - 1 martie. Fecioarele au parte de prosperitate, Capricornii dau peste un blocaj

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 24 FEBRUARIE 1 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop saptamanal 24 februarie - 1 martie. Apar schimbari mari pentru zodii. Mercur este din nou retrograd

Saptamana 24 februarie - 1 martie aduce schimbari mari pentru zodii. Mercur Retrograd nu iarta pe nimeni.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 februarie. Leii trebuie sa o ia mai incet, Sagetatorii trebuie sa fie atenti

Iata pentru LUNI 24 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )