Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dragos Bucur, dezvaluiri neasteptate despre Mircea Diaconu: Hai ca nu mai pot. Prezentatorul PRO TV a povestit umilinta prin care a trecut

Playtech Playtech,
Dragos Bucur, dezvaluiri neasteptate despre Mircea Diaconu: Hai ca nu mai pot. Prezentatorul PRO TV a povestit umilinta prin care a trecut

Povestile creionate de Mircea Diaconu suna bine, dar de cand a ajuns in prim-plan datorita posturii de candidat la alegerile prezidentiale tot mai multe lucruri ies la iveala. Din pacate, este vorba despre evenimente care nu-i fac cinste. Ce dezvaluri a facut Dragos Bucur despre politician si ce umilinta a indurat de la posibilul viitor . continuă pe Playtech

Dragos Bucur, despre caracterul lui Mircea Diaconu: Omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara

Actorul Dragos Bucur a venit luni cu mai multe dezvaluiri despre Mircea Diaconu, fost actor care acum candideaza in alegerile prezidentiale cu sprijinul ALDE si Pro Romania. Pornind de la sloganul.

Actorul Dragos Bucur despre omul Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale: M-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena Ma simteam umilit

Actorul Dragos Bucur a povestit pe pagina sa de Facebook cum candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, a carei candidatura a fost lansata sub sloganul Un Om, l-a umilit punandu-l sa doarma pe holul teatrului din Viena cand a fost in turneu cu Teatrul Nottara. Mai mult, potrivit actorului, fostul director al Teatrului Nottara i-ar fi spus ca daca iese la plimbare, pana dimineata sa nu mai intre in teatru.

VIDEO Dragos Bucur povesteste cum a fost umilit de Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale care sustine ca lupta impotriva tupeului si obrazniciei

Actorul Dragos Bucur 42 de ani) il ataca pe actorul Mircea Diaconu 69 de ani), candidat la alegerile prezidentiale, povestind o intamplare de pe vremea cand erau colegi care contravine principiilor pe care el le promoveaza in campania electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre sansele sale la alegeri: Buturuga mica rastoarna carul mare

Candidatul la prezidentiale Mircea Diaconu a declarat marti, la Buzau, ca de 15 ani lucrurile sunt aceleasi la Cotroceni si de aceea are speranta ca buturuga mica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Mircea Diaconu, despre interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018: Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce sa fi facut jandarmii daca au dat foc?

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si a Pro Romania, pare ca nu vede nimic in neregula la interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce.

Prezidentiale 2019. Mircea Diaconu: Pe culoarul pe care umblu eu, nu este nimeni

Prezidentiale 2019. Candidatul la prezidentiale Mircea Diaconu a declarat marti, la Buzau, ca de 15 ani lucrurile sunt aceleasi la Cotroceni si de aceea are speranta ca buturuga mica rastoarna carul mare.

Mircea Diaconu, reactie la sondajul care il plaseaza pe locul 2 la prezidentiale

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si Pro Romania, a declarat ca a ales sa-si faca intr-un fel campania si asa va merge pana la capat, indiferent ce-i arata.

Mircea Diaconu se lasa de politica daca nu castiga alegerile prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu a anuntat ca, daca nu va castiga alegerile prezidentiale in anul 2019, el nu .

Mircea Diaconu, anunt-surpriza: Ma sprijina inca un partid

Fostul europarlamentar si candidat la prezidentiale, Mircea Diaconu sustine intr-un interviu pentru Agerpres ca mai este sustinut de un partid la alegerile din acest an. intrebat daca s-ar mai fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )