Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Diaconu se lasa de politica daca nu castiga alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Mircea Diaconu se lasa de politica daca nu castiga alegerile prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu a anuntat ca, daca nu va castiga alegerile prezidentiale in anul 2019, el nu . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL poate castiga alegerile prezidentiale din noiembrie inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat. Avem de castigat o campanie. Batalia in.

Premierul desemnat Ludovic Orban viseaza frumos: Putem castiga alegerile prezidentiale din primul tur. De ce acest scenariu e aproape imposibil

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat,.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

Drula de la USR ii da replica lui Orban, dupa ce seful PNL a spus ca Iohannis poate castiga din primul tur: Nu se pot castiga alegerile prezidentiale din primul tur decat daca esti Nicolae Ceausescu

Seful de campanie la prezidentiale al lui Dan Barna, Catalin Drula, il acuza pe Ludov Orban ca este la limita Fake News-ului, dupa ce liderul PNL a spus ca Klaus Iohannis poate castiga alegerile din primul tur de scutin. Acesta a argumentat ca, potrivit Constitutiei, pentru a castiga din primul tur, candidatul trebuie sa fie votat de 50%+1 din numarul total de alegatori, iar avand in vedere prezenta tipica un candidat trebuie sa ia 95% din voturile exprimate ca sa castige din primul tur. Totodata, Drula ii cere lui Iohannis sa accepte o dezbatere cu Dan Barna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Mircea Diaconu, reactie la sondajul care il plaseaza pe locul 2 la prezidentiale

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si Pro Romania, a declarat ca a ales sa-si faca intr-un fel campania si asa va merge pana la capat, indiferent ce-i arata.

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

Orban: PNL poate castiga alegerile din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doil.

Orban: PNL poate castiga alegerile din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )