Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dragos Bucur a vorbit despre motivele pentru care s-ar muta din tara: Romania nu e cel mai prietenos mediu pentru viitorul copiilor mei

Adevărul Adevărul,
Dragos Bucur a vorbit despre motivele pentru care s-ar muta din tara: Romania nu e cel mai prietenos mediu pentru viitorul copiilor mei

Actorul si prezentatorul de televiziune Dragos Bucur 42 de ani), care a revenit in echipa emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, a vorbit despre motivele pentru care nu exclude varianta ca la un moment dat sa paraseasca Romania. continuă pe Adevărul

Dragos Bucur, diagnosticat cu O BOALA GREA! DEZVALUIRI dureroase despre ARTIST

Dragos Bucur a aflat o veste neplacuta in anul 2002, si anume, ca sufera de diabet. Ca sa nu se agraveze, actorul a luat imediat masuri, a invatat sa adopte un stil de viata sanatos, care l-a ajutat.

DOCUMENT Care sunt cele 172 de medicamente pentru care se interzice exportul paralel: Cisplatin si Bleomicin, citostatice esentiale care lipsesc de cativa ani din Romania, pe lista

Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 172 de medicamente - citostatice si imunosupresoare - pentru care intentioneaza sa interzica timp de 6 luni exportul paralel, una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania. Pe lista figureaza citostatice esentiale, precum Cisplatin si Bleomicin, care lipsesc constant de pe piata din Romania in ultimii ani. Sorina Pintea suspenda temporar exportul paralel de citostatice si imunosupresoare - una dintre principalele cauze ale crizelor de medicamente din Romania.

Motivul pentru care arde padurea Amazoniana. CNN a lansat aceasta ipoteza ingrijoratoare

In timp ce focurile salbatice care prabusesc padurea Amazoniana pot constitui o criza internationala, acestea nu sunt chiar accidentale. Marea majoritate a incendiilor au fost declansate de exploatari si crescatori pentru a curata terenurile pentru vite. Practica este in crestere incurajata de Jair Bolsonaro, presedintele populist pro-buisiness al Braziliei, care este sustinut de asa numitul .

Motivul halucinant pentru care Radu Mazare cere anularea condamnarii de 9 ani. Ce s-a intamplat cu dosarul sau

Radu Mazare cere anularea condamnarii de 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Motivul pentru care fostul edil cere rejudecarea cazului este unul halucinant: procesul s-a judecat in lispa sa. Adica in perioada in care el era fugit in Madagascar, unde a cerut azil politic. Radu Mazare cere .

Motivul pentru care Mihai Mitoseru divorteaza, dezvaluit de Oana Roman. Ce s-a intamplat acum o luna

Divortul dintre Mihai Mitoseru si Noemi anuntat recent a socat majoritatea oamenilor care ii cunosteau pe cei doi si nu numai. Acestia au decis sa urmeze drumuri separate dupa multi ani de relatie. Cu toate ca motivul despartirii a fost facut public de Mihai, se pare ca Oana Roman nu este de acord cu el, .

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

ANTENA3.RO LIVE. Totul despre sindromul de burnout cu terapeutul Paul Ivan

Incepe scoala DIN PACATE), incepe trezitul dimineata, incepe aglmoeratia, incepe alergatura, incep epidemiile, racelile, incep mucii, incep toate distractiile practic. Si asta in conditiile in care traim in tara in care nu ne spalam suficient de mult pe maini, dar ne e frica de Ebola si cine stie ce alta boala exotica. Maine, la Antena 3 LIVE cu Maria Coman, vine directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, doctorita Simin Florescu.

Cum a spulberat instanta un dosar de furt masiv de motorina din locomotivele CFR. Motivele pentru care cei 23 de inculpati au fost achitati

Dupa opt ani de procese, 23 de inculpati salajeni, printre care politisti si angajati ai CFR - au scapat basma curata in privinta acuzatiilor de delapidare, dare si luare de mita, formulate la adresa lor de catre procurori.

Ce s-a descoperit despre haina in care a fost executata Elena Ceausescu. Sotia dictatorului, garderoba cu firme celebre

La 30 de ani de la Revolutie continua sa iasa la iveala informatii pe care comunistii le-au tinut departe de urechile cetatenilor romani inainte de anul 1989. S-a descoperit chiar si de la ce firma de renume era haina in care a fost executata Elena Ceausescu. Ce s-a descoperit despre haina in care a fost .

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )