Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragostea nu este numai pentru cei norocosi.... omul care a uimit milioane de oameni

Antena3 Antena3,
Dragostea nu este numai pentru cei norocosi.... omul care a uimit milioane de oameni

Ai impresia ca trebuie sa fi un norocos pentru a canta in fata a milioane de oameni la auditiile X Factor? Nu este deloc asa. Cand canti acasa, in fata prietenilor si a familiei este simplu, dar cand vezi. continuă pe Antena3

ROMANIA-ANDORRA: Dumitru Dragomir: Acest meci nu este relevant pentru a ne da seama de ...

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, dupa victoria din partida cu Andorra, scor 4-0, ca acest meci nu este relevant pentru a ne da seama de valoarea echipei nationale, informeaza ww. prosport. ro, potrivit Mediafax. 4-0 este un rezultat foarte bun. Maxim, Torje si Matel au facut un meci bun. Cu cateva modificari, cam asta e primul 11. Mai pot veni Mutu, Sanmartean. Daca vor juca bine, Piturca il va chema. Acest meci nu este relevant pentru a ne da seama de valoarea echipei .

Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca nu i s-a solicitat o intrevedere cu Comisia de la Venetia, el observand ca, in cadrul vizitei de acum in Romania, Comisia se vede numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei, scrie Mediafax. Citeste si Zgonea: PSD, de acord cu propunerea PDL de depolitizare a institutiilor din subordinea Parlamentului Intrebat daca are o intalnire stabilita cu Comisia de la Venetia, Zgonea a raspuns: Nu, mie nu mi-a .

Este unul din cei mai influenti oameni din lume. Dar daca l-ai vedea pe strada, nici nu te-ai uita la el

Esentele tari se afla in sticle mici. La fel putem spune si despre oameni. Suntem inconjurati de atat de multe persoane care nu reprezinta un model pentru noi, incat atunci cand minti stralucite ies la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )