Libnet.ro
UNICEF

09:15

Drama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Fanii emisiunii nu stiu asta despre ea

Playtech Playtech,
Drama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Fanii emisiunii nu stiu asta despre ea

Ce drama ascunde celebra sportiva care a surprins pe multi cu evolutia sa? Fanii show-ului Survivor Romania 2021 nu se asteptau sa fi trecut prin asa ceva. Ce se intampla in viata ei in timpul in care incerca sa-si cladeasca o cariera in gimnastica? Survivor Romania 2021: Drama nestiuta a Anei Porgras Povestea ei inca . continuă pe Playtech

Catalin Morosanu fierbe de furie. Ce fac colegii lui, de fapt, la Survivor Romania 2021

Catalin Morosanu a rabufnit la Survivor Romania 2021. Luptatorul si-a iesit din minti, dupa ce a vazut cum membrii din echipa Razboinicilor isi impart recompensele. Nu exista nicio editie a emisiunii Survivor Romania 2021 in care concurentii sa nu se certe. Sambata seara, 13 februarie, Catalin Morosanu a vazut negru in fata ochilor. Catalin Morosanu, .

Pleaca de la Survivor Romania 2021. A facut anuntul aseara: Eu nu mai fac fata

Daca recent vorbeam de acuzatii de furt la Survivor Romania, acum au aparut alte probleme. Este adevarat ca nu toti pot face fata provocarilor din concurs. Printre cei care se afla in aceasta situatii este si Alexandra Stan. La ultima difuzare a show-ului, fanii au putut s-o vada pe vedeta clacand. Alexandra Stan are probleme .

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Elena Marin si Alexandra Stan, scandal monstru la Survivor Romania 2021. De la ce a pornit

Scandal urias in cadrul Survivor Romania 2021! in mijlocul unor discutii neasteptate se afla de aceasta data Elena Marin si Alexandra Stan. De la ce au pornit discutiile dintre artiste si cine a fost marul discordiei? Scandal de proportii la Survivor Romania 2021. De la ce a pornit cearta dintre Elena Marin si Alexandra Stan? .

Ce premiu ia castigatorul de la Survivor Romania 2021. Suma este uriasa

Survivor Romania este o emisiune cu miza extrem de mare. Competitia va avea in final un singur castigator care se va alege cu premiul cel mare. Care este suma pe care o va incasa cel mai bun dintre concurentii show-ului? Ce premiu va lua castigatorul de la Survivor? Emisiunea care se bucura de un succes .

Vesti proaste pentru Suvivor Romania 2021. Emisiunea a primit o lovitura dura

Vesti proaste pentru fanii Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu cea mai grea competitie televizata de la noi? Emisiunea a primit o lovitura dura si neasteptata chiar intr-o etapa foarte importanta. Survivor Romania 2021: lovitura dura pentru show-ul sportiv Fanii Survivor nu inteleg ce s-a intamplat si cum celebra competitie sportiva a pierdut locul .

Concurenta de la Survivor Romania care a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu

O concurenta de la Survivor Romania 2021 a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu. Celebrul afacerist are cateva amintiri pe cinste din ziua spectacolului. Despre cine e vorba si cum s-a petrecut totul? Survivor Romania 2021. O concurenta cunoscuta a dansat pentru Cristian Tantareanu Cristian Tantareanu nu poate sa nu rememoreze ziua in care o concurenta .

De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania. A fost scandal monstru la Kanal D

In echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021 sunt multe scandaluri intre membrii sai, de notorietate fiind scandalurile cearta din Jador si Culita Sterp si atacurile lui Zanni la adresa Elena Marin. De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania Scandalul dintre Zanni si Elena Marin ar fi pornit inca de cand .

Amna se opereaza dupa participarea la Survivor Romania. Ce a patit cantareata

Amna va fi supusa unei interventii chirurgicale dupa ce a participat la Survivor Romania. Cu ce probleme de sanatate se confrunta artista? Amna se opereaza Amna a avut probleme de sanatate pe parcursul sederii sale in Republica Dominicana, iar acum este nevoita sa se opereze. Artista si-a anuntat fanii din mediul online ca o sa .

Roxana Ghita, mai dura ca niciodata: E toxic la Survivor Romania

Daca pana acum Faimosii au fost cei mai vocali concurenti de la Survivor, iata ca, de data aceasta, Roxana Ghita de la Razboinici este mai dura ca niciodata. Cine este colegul de echipa pe care il vrea eliminat din competitie: E toxic la Survivor Romania. Pe cine vrea Roxana Ghita de la Survivor Romania sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )